Φίλοι που μας παρακολουθούν

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Πέντε μηχανήματα τεχνητού νεφρού στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Με πέντε (5) νέα ιατρικά μηχανήματα τεχνητού νεφρού προϋπολογισμού 85.000 ευρώ ενισχύεται από την προσεχή Δευτέρα 22/7/2013 το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας στα πλαίσια του νέου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού που προμηθεύεται μέσω των κοινοτικών πόρων του ΕΣΠΑ.
Πρόκειται για τα πλέον σύγχρονα και προηγμένης τεχνολογίας θεραπευτικά συστήματα με δυνατότητα εφαρμογής όλων των μεθόδων αιμοκάθαρσης, που έρχονται να....
αντικαταστήσουν μέρος του ήδη πολύχρονου και «γηρασμένου» ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού.
Στόχος της Διοίκησης του Νοσοκομείου είναι την επόμενη 2ετία να έχει αντικατασταθεί το σύνολο των ιατρικών μηχανημάτων αιμοκάθαρσης ώστε να παρέχονται οι όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες στους ασθενείς.
Με αφορμή την παραλαβή των 5 νέων μηχανημάτων τεχνητού νεφρού ο Διοικητής του Γ.Ν Μεσσηνίας Γιώργος Μπέζος δήλωσε:
«Στην μεγάλη, καθημερινή και συλλογική προσπάθεια που καταβάλλουμε προκειμένου να αναβαθμίσουμε το Νοσοκομείο μας με σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, τη προσεχή Δευτέρα παραλαμβάνουμε πέντε νέα μηχανήματα αιμοκάθαρσης. Δεν σταματάμε όμως εδώ. Στόχος μας είναι -και θα τα καταφέρουμε- η αντικατάσταση και των υπολοίπων 18 μηχανημάτων της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού. 
Γνωρίζουμε όλοι ότι πρόκειται για μηχανήματα 15 ετίας και ξεπερασμένης πια τεχνολογίας.
Την προσεχή Δευτέρα -στο πλαίσιο της τακτικής επικοινωνίας- θα συναντήσω το Σύλλογο Νεφροπαθών προκειμένου να ενημερωθούν τόσο για την παραλαβή των νέων μηχανημάτων όσο και για τους επόμενους στόχους που έχουμε ως Διοίκηση για την Μονάδα Τεχνητού Νεφρού.
Θέλω να τους ευχαριστήσω επίσης θερμά για την ειλικρινή και καλή
συνεργασία που έχουμε από κοινού οικοδομήσει. Από τη πλευρά μας αυτό έχουμε υποχρέωση και θα συνεχίσουμε να πράττουμε και στο μέλλον.
Τέλος με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια για την άρτια οργάνωση και την εξαιρετική δουλειά που προσφέρουν χρόνια τώρα οι 2 γιατροί της Μονάδας και ειδικότερα ο κος Γ. Μπριστογιάννης και η κα Δ. Γεωργακοπούλου όπως επίσης και το νοσηλευτικό προσωπικό.
Τις επόμενες ημέρες προκηρύσσεται μια θέση επικουρικού νεφρολόγου με στόχο η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο με ιατρικό προσωπικό. Η ενίσχυση όλων των τμημάτων με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αποτελεί πάντοτε η μέγιστη και πρωταρχική μας προτεραιότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"