Φίλοι που μας παρακολουθούν

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Πρεμιέρα στο Μέγαρο Χορού και τέσσερις παραστάσεις στο Στούντιο Δοκιμών

Πρεμιέρα στο Μέγαρο Χορού και τέσσερις παραστάσεις στο Στούντιο Δοκιμών
Οριστικά και αμετάκλητα, η πρεμιέρα του 19ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας θα γίνει στο Μέγαρο Χορού, στην κεντρική αίθουσα. 
Στο Μέγαρο, στο Στούντιο Δοκιμών όμως, θα παρουσιάσουν τις παραστάσεις τους ακόμη τρεις ομάδες… 
Η πρεμιέρα θα γίνει στις 18 Ιουλίου, στις δέκα το βράδυ, με την παράσταση Drumming της ομάδας Rosas/Anne Teresa Keersmaeker, η οποία θα παρουσιαστεί και στις 19 Ιουλίου.
Στις 20 και 21 Ιουλίου....

στο Στούντιο Δοκιμών του Μεγάρου θα παρουσιαστεί το Excoposition universelle της ομάδας L’A/Rachid Ouramdane, ενώ στις 23 Ιουλίου στον ίδιο χώρο θα παρουσιαστεί η παράσταση Μητέρες της ομάδας Ίρις Καραγιάν/Ζήτα
Επίσης, στις 24 Ιουλίου στο Σούντιο Δοκιμών θα παρουσιαστεί το Pausing της ομάδας Cie Projet 11/ Γιάννης Μανταφούνης & May Zarhy.
Στο αμφιθέατρο του Κάστρου της Καλαμάτας θα παρουσιαστούν μόνο δύο παραστάσεις, στις 21 Ιουλίου (What the Body Does Not Remember της ομάδας Ultima Vez/Wim Vandekeybus) και στις 25 Ιουλίου (Μέσα-εγκατάσταση βίντεο του Δημήτρη Παπαϊωάννου), οπότε θα πέσει και η αυλαία.
Παραστάσεις θα παρουσιαστούν ακόμη στην κεντρική σκηνή του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου, στις 19 και 20 Ιουλίου (STILL/life της ομάδας Qudus Onikeku), στις 22 Ιουλίου (Μια βραδιά χορού της Μαίρυ Βίγκμαν/Fabian Barba) και στις 24 Ιουλίου (μικρές ζωές ή το σώμα που κατοικώ της ομάδας Ύψιλον/Αγγελική Στελλάτου).

Kalamata Journal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"