Φίλοι που μας παρακολουθούν

Μιλήστε μας εδώ, λέγοντας ένα γεια....

Πατήστε για είσοδο στο Chat

Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013

Κατάστημα στην Καλαμάτα για ρούχα από δεύτερο χέρι

Κατάστημα στην Καλαμάτα για ρούχα από δεύτερο χέρι
Το πρώτο μαγαζί με second hand ρούχα (δεύτερο χέρι) έχει ανοίξει εδώ και 2 μήνες η Σίλβια Βέλικ από τη Ρουμανία, κάνοντας μια νέα επιχειρηματική προσπάθεια στην πόλη της Καλαμάτας.
Στο μαγαζί βρίσκει κανείς ρούχα παιδικά, γυναικεία, ανδρικά, μπεμπέ, κεντήματα, καπέλα, τσάντες και παπούτσια διαφόρων ειδών. 
Το μόνο που χρειάζεται κανείς μπαίνοντας είναι λίγα κέρματα και πολλή όρεξη για ψάξιμο, ώστε....
να βρει το νούμερο και το σχέδιο που θέλει.
Μιλώντας για το μαγαζί της και για το πώς ανταποκρίνεται ο κόσμος, η Σίλβια τόνισε: "Αν και στην Ευρώπη είναι ευρέως γνωστό το είδος αυτών των καταστημάτων, στην Καλαμάτα ο κόσμος δεν έχει συνηθίσει στην ιδέα του να αγοράζει ρούχα από δεύτερο χέρι. Γι' αυτό το λόγο έχω προσθέσει στην γκάμα μου καινούργια ρούχα από στοκ. Οι πελάτες μέχρι στιγμής είναι ξένοι, αλλά και Ελληνες φοιτητές, που έχουν συνηθίσει να ψωνίζουν από μαγαζιά "δεύτερο χέρι" στην Αθήνα. Το θετικό είναι ότι όσοι έχουν ψωνίσει, έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από την ποιότητα και γι' αυτό έχουν ξαναέρθει" καταλήγει.
Τα εμπορεύματα έρχονται από την Αγγλία και την Αυστρία αφού πρώτα έχει γίνει σε αυτά απολύμανση. Οσον αφορά την ποιότητά τους, παρά το γεγονός ότι οι τιμές είναι πολύ χαμηλές (με τα τζιν να είναι στα 7 ευρώ και οι βερμούδες στα 3), βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, καθώς η Σίλβια έχει ζητήσει να της αποστέλλονται κομμάτια χωρίς ελαττώματα. Η κάθε παραλαβή αγγίζει τον 1,5 τόνο!
Το κατάστημα "Second hand" βρίσκεται κοντά στο Ιστορικό Κέντρο, στην οδό Σφακτηρίας 19. Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/koinonia/koinoniki-drastiriotita/item/27684-royxa-deytero-xeri 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"