Φίλοι που μας παρακολουθούν

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Ισπανοί και Βραζιλιάνοι στέλνουν τον Χαβιέρ Σαβιόλα στον Ολυμπιακό.

Ισπανοί και Βραζιλιάνοι στέλνουν τον Χαβιέρ Σαβιόλα στον Ολυμπιακό
Ο Χαβιέρ Σαβιόλα για τον Ολυμπιακό είναι ό,τι οι ανεκπλήρωτοι καλοκαιρινοί έρωτες για εμάς τους υπόλοιπους. 
Μια ιστορία που κρατάει χρόνια πολλά, επανέρχεται κάθε Ιούλιο, Αύγουστο στο προσκήνιο και μέχρι τώρα έμενε απωθημένο.
Φαίνεται, όμως, πως μπορεί και να ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και ο Αργεντινός επιθετικός να πιάσει Λιμάνι.
Οι Ισπανοί αποκαλύπτουν πως ο Ολυμπιακός είναι....
σε διαπραγματεύσεις με τον παίκτη που έμεινε ελεύθερος από τη Μάλαγα, ενώ στον Πειραιά τον στέλνουν και οι Βραζιλιάνοι. Πάντως, η είδηση δεν επιβεβαιώνεται από τους Πειραιώτες.
Ο Σαβιόλα αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ωστόσο οι προτάσεις από Αγγλία και Βραζιλία δεν δείχνουν να τον ικανοποιούν. Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει εκμεταλλευθεί την κατάσταση και να μπήκε δυνατά στο κόλπο της απόκτησης του Αργεντίνου φορ. Ο πρώην παίκτης της Μάλαγα δεν είχε... σβήσει τους Πειραιώτες από τη λίστα του, το οικογενειακό εμπόδιο δείχνει να ξεπερνιέται και ο Σαβιόλα είναι σε επαφές με τους Πειραιώτες.
Όπως αποκαλύπτουν οι Ισπανοί, ο Αργεντίνος είναι σε επαφές με τους «ερυθρόλευκους» τις τελευταίες ώρες και συζητά το ενδοχόμενο να φορέσει την φανέλα τους, με το οικονομικό κομμάτι να έχει καλυφθεί... Θυμίζουμε πως κατά το παρελθόν ο Ολυμπιακός είχε ξεκαθαρίσει πως δεν υπήρχε κανένα θέμα με Σαβιόλα, διαψεύδοντας κάθε πληροφορία γύρω από αυτό το όνομα. 
Ο Ισπανός δημοσιογράφος της «ΑS» που έδωσε την πληροφορία, τόνιζε πως υπάρχει ραντεβού των Πειραιωτών με τον μάνατζέρ του σε καλό κλίμα και πως το deal είναι κοντά, κάτι που οι «ερυθρόλευκοι» δεν επιβεβαιώνουν...
«Πρόταση η Σάντος, πάει όμως Ελλάδα»
Εκτός από τους Ισπανούς και οι Βραζιλιάνοι τονίζουν πως ο Σαβιόλα προτίμησε την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Η έγκυρη ιστοσελίδα «lancenet» τονίζει στο βασικό της θέμα, πως η Σάντος αύξησε αρκετά την πρότασή της στον Σαβιόλα, θα τον έκανε από τους πιο ακριβοπληρωμένους της ομάδας, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν καλύτερη πρόταση και είναι μια ανάσα από την απόκτησή του 31χρονου φορ. Οι Βραζιλιάνοι τον πίεζαν όλη την εβδομάδα, μετά την πρώτη προσφορά τους και την.... πόρτα, έκαναν νέα, βελτιωμένη, αλλά όπως τονίζουν ο Ολυμπιακός είχε την καλύτερη προσφορά.
Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"