Φίλοι που μας παρακολουθούν

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Σε απεργιακό «κλοιό» αύριο η χώρα.

Παραλύουν αύριο, Τρίτη 16 Ιουλίου, δημόσιος και ιδιωτικός τομέα, καθώς ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν κηρύξει 24ωρη γενική απεργία αντιδρώντας στο πολυνομοσχέδιο.

Οι δυο ομοσπονδίες καλούν τους εργαζόμενους σε απεργιακή συγκέντρωση στις 11:30 στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ μια ώρα νωρίτερα -στις 10:30 π.μ.- θα γίνει η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.

Τα δημόσια νοσοκομεία θα λειτουργήσουν αύριο με προσωπικό ασφαλείας, καθώς στην απεργία συμμετέχουν....
γιατροί και εργαζόμενοι σε αυτά, όπως επίσης και οι μονάδες πρόνοιας και ΕΚΑΒ.

Μετ' εμποδίων θα γίνουν οι μετακινήσεις, καθώς 24ωρη απεργία εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ και στον Προαστιακό.

Στάση εργασίας πραγματοποιούν αύριο και οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ, στην έναρξη και τη λήξη της βάρδιας. Έτσι, δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Προβλήματα αναμένεται να υπάρξουν και στις μετακινήσεις από αέρος καθώς τη συμμετοχή της στη γενική απεργία, με στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 16:00, ανακοίνωσε η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΥΠΑ).

Στην απεργία θα συμμετάσχουν ΠΟΕ-ΟΤΑ και Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και αύριο δεν θα λειτουργήσουν ούτε οι υπηρεσίες καθαριότητας και οι κοινωνικοπρονοιακές δομές των δήμων.

Με στάση εργασίας από τις 10.00 έως τις 14.00 συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις και οι δημοσιογράφοι και εργαζόμενοι στα μέσα ενημέρωσης.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"