Φίλοι που μας παρακολουθούν

Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

3ος Αγώνας Δρόμου 10 χλμ. Δυτικής Μάνης. (Φωτογραφίες και 2 Βίντεο)

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ο 3ος Αγώνας Δρόμου 10 χλμ. Δυτικής Μάνης που πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο 13 Ιουλίου 2013 στη Στούπα Μεσσηνίας.
Όλα άγγιζαν τη τελειότητα
Ο καλύτερος αγώνας που έχω τρέξει μέχρι στιγμής.
Στην κυριολεξία ο λαϊκός αγώνας με τη σημασία της έννοιας, γεμάτος από αγάπη, φιλοξενία, ομορφιά, χαρά και διασκέδαση από μικρούς και μεγάλους.
Τι να πεις γι' αυτόν τον αγώνα.
Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών αφού....
έφτασε τους 250 αθλητές, ίσως και παραπάνω.
Αγώνας στο καλύτερο μέρος της Δυτικής Μάνης, την Στούπα, κάτω στη μεγάλη παραλία όπου ήταν η αφετηρία και ο τερματισμός.
Κάτω από μία μοναδική διαδρομή στο ποδηλατόδρομο που ενώνει τη Στούπα με τον Άγιο Νικόλαο, δίπλα από τη θάλασσα, σ' ένα μαγευτικό τοπίο με άγρια ομορφιά, με μεγάλη συμμετοχή από εθελοντές Έλληνες και Ξένους που κάνουν τις διακοπές τους στη περιοχή, προσφέροντάς μας ότι καλύτερο για έναν άνετο αγώνα, με πολλούς σταθμούς από νερά και ισοτονικά ποτά, με λάστιχα και ντουζ για να μας δροσίζουν από τη ζέστη που επικρατούσε και πολλά άλλα που ίσως δεν έπεσαν στην αντίληψή μου!!
Το μετάλλιο δε που πήραν οι αθλητές, έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, αφού ήταν χειροποίητο από ανακυκλώσιμα υλικά, δείχνοντάς μας την ευαισθησία των διοργανωτών για τη προστασία και το σεβασμό που πρέπει να έχουμε για το περιβάλλον.
Ο κόσμος πολύ ζεστός και στα δύο χωριά, αλλά και ενδιάμεσα κατά μήκος της διαδρομής σε αγκάλιαζε με το χειροκρότημά του, σε ενθάρρυνε και σε παρότρυνε, δίνοντάς σου θάρρος για να τερματίσεις. 
Και μετά το τερματισμό η μοναδική βουτιά στα καθαρά και δροσερά νερά της παραλίας της Στούπας, κάτω από ένα μοναδικό και μαγευτικό ηλιοβασίλεμα.
Χαρήκαμε, διασκεδάσαμε κυκλοφορήσαμε μέχρι αργά τη νύχτα και φεύγοντας πήραμε τις καλύτερες αναμνήσεις και υποσχεθήκαμε στους εαυτούς μας, ότι θα βρισκόμαστε και του χρόνου εκεί για να ζήσουμε ανάλογα συναισθήματα. 
ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!  
Τoν αγώνα οργάνωσε ο Δήμος Δυτικής Μάνης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας και βοήθησαν οι MANIACS 
Για την ιστορία Νικητές στη πρώτη θέση αναδείχθηκαν οι Ηλίας Νικολόπουλος και Στέφανος Σερεμέτης που τερμάτισαν μαζί χέρι - χέρι και είναι από το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας και τη τρίτη θέση ο Βασιλείου από την Αμαλιάδα. 
Στις γυναίκες τη τρίτη θέση η Ελένη Εξερζτόγλου, τη δεύτερη η Γεωργία Πουλοπούλου και πρώτη μια ξένη αθλήτρια από την Νορβηγία η VILBERG SIRI με τον αριθμό 957 και χρόνο 0:42,12.
Δείτε το 1 βίντεο από τον 3° αγώνα δρόμου Δυτικής Μάνης:
Δείτε το 2 βίντεο από τη κάμερα τερματισμού όλους τους αθλητές καθώς και τις απονομές:

 
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"