Φίλοι που μας παρακολουθούν

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Στα σχολεία και στο Internet οι βαθμολογίες των υποψηφίων για ΑΕΙ-ΤΕΙ

Στα σχολεία και στο Internet οι βαθμολογίες των υποψηφίων για ΑΕΙ-ΤΕΙΣτα σχολεία όλης της χώρας αναρτήθηκαν οι βαθμολογίες των υποψηφίων για τα ΑΕΙ και ΤΕΙ. Οι βαθμολογίες είναι προσβάσιμες και μέσω του διαδικτύου.
Οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ-Β΄ θα μπορούν να βρίσκουν την βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα http://results.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από....
το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο με κεφαλαία.

Οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των ΕΠΑΛ-Α' θα ανακοινωθούν στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, ενώ οι βαθμοί των ειδικών μαθημάτων στις αρχές Ιουλίου.

Επίσης, σήμερα, Παρασκευή, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.minedu.gov.gr αναρτώνται τα πρότυπα των Μηχανογραφικών Δελτίων των ΓΕΛ / ΕΠΑΛ-Β' και των ΕΠΑΛ-Α', ώστε οι υποψήφιοι να προετοιμάζονται για την ηλεκτρονική υποβολή.

Έως και την Παρασκευή 28 Ιουνίου, όσοι υποψήφιοι ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ δεν απέκτησαν προσωπικό κωδικό ασφάλειας (password) ή δεν χαρακτηρίστηκαν ως υποψήφιοι ειδικών περιπτώσεων (πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, κοινωνικά κριτήρια), πρέπει να προσέλθουν στο Λύκειό τους για την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών.

Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά το μηχανογραφικό τους δελτίο και σε αποκλειστική προθεσμία που θα ανακοινωθεί.

tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"