Φίλοι που μας παρακολουθούν

Μιλήστε μας εδώ, λέγοντας ένα γεια....

Πατήστε για είσοδο στο Chat

Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2013

Αναστέλλεται η πληρωμή του ανταποδοτικού τέλους για την ΕΡΤ μέσω της ΔΕΗ

Αναστέλλεται η πληρωμή του ανταποδοτικού τέλους για την ΕΡΤ μέσω της ΔΕΗΑναστέλλεται από τις 11 Ιουνίου η πληρωμή του ανταποδοτικού τέλους υπέρ της ΕΡΤ, που γινόταν μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.
Αυτό προβλέπεται σε κοινή υπουργική απόφαση του υπουργού Οικονομικών Γ. Στουρνάρα και του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργού Σίμου Κεδίκογλου.
Συγκεκριμένα τροποποιείται το άρθρο 5 της υπ’ αριθμ. οικ. 02/11.6.2013 κοινής απόφασης ως εξής:...

«Άρθρο 5»
 

 Ανταποδοτικό τέλος

«Η χρέωση του ανταποδοτικού τέλους (εισφορά) υπέρ της ΕΡΤ Α.Ε., που γίνεται μέσω των λογαριασμών της Δ.Ε.Η. βάσει του ν. 1730/1987, αναστέλλεται από 11.6.2013 και έως τη σύσταση νέου φορέα παροχής της δημόσιας ραδιοτηλεοπτικής υπηρεσίας».

Ακόμη, με τη νέα κοινή υπουργική απόφαση προστίθεται εδάφιο στο άρθρο 4Α που αφορά στην ειδική διαχείριση του μεταβιβαζόμενου ενεργητικού και παθητικού ως εξής:

«Ειδικότερα τα δικαιώματά της, σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρου 1 της παρούσας, καταργηθείσας ΕΡΤ Α.Ε. που έχουν μεταβιβαστεί στο Δημόσιο και αφορούν:

α) την μετάδοση των ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών και τη λειτουργία διαδικτυακών ιστότοπων της καταργηθείσας ΕΡΤ Α.Ε. έως τη σύσταση νέου δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα και

β) τις συχνότητες της καταργηθείσας ΕΡΤ Α.Ε. που παραμένουν ενεργές μέχρι τη σύσταση του νέου ραδιοτηλεοπτικού φορέα ασκούνται από τον Ειδικό Διαχειριστή για λογαριασμό του Ελληνικού Δημοσίου». 

tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"