Φίλοι που μας παρακολουθούν

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Τσίπρας: Απόψε τελειώνουμε με την κυβέρνηση της καταστροφής

Τσίπρας: Απόψε τελειώνουμε με την κυβέρνηση της καταστροφήςΣφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας από την συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Συντάγματος, με αφορμή τις εξελίξεις στο θέμα της ΕΡΤ και την σύσκεψη των κυβερνητικών εταίρων.
«Απόψε τελειώνουμε με την κυβέρνηση της καταστροφής» τόνισε χαρακτηριστικά.

Χαιρετίζοντας τους συγκεντρωμένους, ο κ.Τσίπρας είπε ότι η κυβέρνηση έκλεισε έναν χρόνο με «ψέματα, εκβιασμούς και βαρβαρότητα» και τόνισε:...
«Φτάνει πια. Ο λαός μίλησε. Η πλατεία Συντάγματος στέλνει μήνυμα ανατροπής. Ως εδώ η καταστροφή. Ως εδώ η συρρίκνωση της δημοκρατίας».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό και τους αρχηγούς του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ που βρίσκονται στο Μέγαρο Μαξίμου και συσκέπτονται για το θέμα της ΕΡΤ, αλλά και του γενικότερου πλαισίου λειτουργίας της κυβέρνησης, τόνισε πως είτε υπάρξει συμφωνία, είτε όχι, ο πολιτικός χρόνος της κυβέρνησης έχει τελειώσει.
«Βρίσκω την ευκαιρία να απευθυνθώ από αυτό το βήμα στον πρωθυπουργό. Και να τον ενημερώσω γι' αυτό που δεν εννοεί να καταλάβει: κ. Σαμαρά, τελειώσατε. Να το επαναλάβω άλλη μια φορά για να το εμπεδώσετε: Τελειώσατε. Είτε τα βρείτε, είτε δεν τα βρείτε απόψε, καληνύχτα σας. Μόνο αφήστε παρακαλώ στη θέση τους τα ασημικά που απέμειναν, γιατί δεν σας ανήκουν. Ανήκουν στον ελληνικό λαό» σημείωσε ο κ.Τσίπρας.
Ημερησία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"