Φίλοι που μας παρακολουθούν

Μιλήστε μας εδώ, λέγοντας ένα γεια....

Πατήστε για είσοδο στο Chat

Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2013

Έλλη Στάη: "Αυτός είναι ο μισθός μου στην ΕΡΤ"

Έλλη Στάη: "Αυτός είναι ο μισθός μου στην ΕΡΤ"
Την επιθυμία της να βρεθεί σύντομα ένα σχέδιο που θα οδηγήσει στην εξυγίανση της ΕΡΤ εξέφρασε η Έλλη Στάη. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε παράλληλα και το μισθό που λάμβανε από τη δημόσια τηλεόραση.

«Το ζήτημα είναι πώς μπορείς να προσεγγίσεις ένα πρόβλημα με το λιγότερο δυνατό κόστος και με τρόπο ώστε να πείσεις ότι αυτό που κάνεις είναι καλό» τόνισε στο ΒΗΜΑ FM προκρίνοντας μια συζήτηση για την εξυγίανσή της.
Η κυρία Στάη δε δίστασε να αποκαλύψει και....

το ποσό που λάμβανε από την ΕΡΤ μηνιαίως για να παρουσιάζει τις ειδήσεις και την εβδομαδιαία εκπομπή της και έφτανε τα 2500 ευρώ.
Παράλληλα τόνισε ότι σε περίπτωση που βρεθεί λύση θα ήθελε να παραμείνει στην ΕΡΤ: «Ο λόγος που ήρθα πριν από τρία χρόνια ήταν απολύτως συνειδητός, μπορούσα άνετα να είμαι αρκετό χρόνο ακόμα στον ιδιωτικό τομέα, ήρθα γιατί πιστεύω στο ρόλο της δημόσιας τηλεόρασης, κυρίως στη φάση αυτή την οποία ξεκινήσαμε να περνάμε εδώ και τρία χρόνια και θα διανύσουμε και άλλο διάστημα.

Έχει ένα ρόλο έτσι και αλλιώς από τη φύση της, ο οποίος είναι ένας ρόλος πολύ κοντά στις ανάγκες της κοινωνίας. Τώρα λοιπόν σε αυτή τη φάση, οι ανάγκες αυτές είναι δεδομένες. Εγώ θέλω να είμαι σε αυτό το πλαίσιο μέσα, τώρα αν πληρώ τους κανόνες της αξιοκρατίας αυτό είναι κάτι το οποίο προφανώς θα κριθώ και εγώ, όπως κρίνονται όλοι»
.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"