Φίλοι που μας παρακολουθούν

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Να κατεβάσει στρατό απειλεί τώρα ο Ερντογάν

Να κατεβάσει στρατό απειλεί τώρα ο ΕρντογάνΑνοιχτό άφησε η τουρκική κυβέρνηση το ενδεχόμενο να κατεβάσει τον στρατό στους δρόμους για να δώσει τέλος στις διαδηλώσεις που συνεχίζονται εδώ και ένα 20ήμερο.
«Αυτό που οφείλουμε να κάνουμε είναι να σταματήσουμε την παράνομη διαμαρτυρία. Υπάρχει η αστυνομία, αν αυτή δεν είναι αρκετή… υπάρχουν οι ένοπλες δυνάμεις…Η αστυνομία θα χρησιμοποιήσει την εξουσία που της έχει δοθεί και....
κανείς δεν πρέπει να παραπονεθεί. 
Οι διαδηλώσεις έχουν ξεφύγει από την διαμαρτυρία για το πάρκο Γκεζί. Ξεπέρασαν το νόμιμο όριο. Μπορεί να συνεχιστούν στους δρόμους, στις γειτονιές. Θα κατασταλθούν αμέσως και θα κινηθούν νομικές διαδικασίες για τους υπαίτιους. Πιστεύω ότι οι αθώες διαδηλώσεις που ξεκίνησαν πριν από 20 ημέρες, έχουν οριστικά τελειώσει» δήλωσε στην κρατική τηλεόραση ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, Μπουλέντ Αρίντς.
Να κατεβάσει στρατό απειλεί τώρα ο Ερντογάν
Είναι η πρώτη φορά που το κυβερνών κόμμα ΑΚΡ αναφέρεται ανοιχτά στο ενδεχόμενο της αξιοποίησης των ενόπλων δυνάμεων για τον τερματισμό των διαδηλώσεων.
Χθες, στην συγκέντρωση του κυβερνώντος κόμματος στην Κωνσταντινούπολη, ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, επανέλαβε ότι οι διαδηλωτές χειραγωγήθηκαν από «τρομοκράτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"