Φίλοι που μας παρακολουθούν

Μιλήστε μας εδώ, λέγοντας ένα γεια....

Πατήστε για είσοδο στο Chat

Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013

Απεργιακό μπλακ άουτ για το «λουκέτο» στην ΕΡΤ

Σε 24ωρη γενική απεργία προχωρούν σήμερα τα συνδικάτα, εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους στους εργαζόμενους της ΕΡΤ και την αντίθεσή τους στην απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει αιφνιδιαστικά τη δημόσια ραδιοτηλεόραση.
Στην απεργία που κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ συμμετέχουν πολλοί κλάδοι εργαζομένων στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα και τις ΔΕΚΟ.
Συγκεκριμένα, τη συμμετοχή τους έχουν ανακοινώσει, μεταξύ άλλων, οι....
γιατροί του ΕΣΥ, οι εργαζόμενοι στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες, η ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ,   η ΟΜΕ-ΟΤΕ και οι τραπεζοϋπάλληλοι (ΟΤΟΕ) , καθώς και οι καθηγητές ΑΕΙ και ΤΕΙ (ΠΟΣΔΕΠ - ΟΣΕΠ-ΤΕΙ) και η Ένωση Ελλήνων Ερευνητών (EEE).
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ
Στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς.
Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ δεν θα κινηθούν καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ λόγω της συμμετοχής των σιδηροδρομικών στην απεργία καταργούνται έως και την Παρασκευή δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Τα μέσα σταθερής τροχιάς (Μετρό, Ηλεκτρικός και Τραμ) θα πραγματοποιούν κανονικά δρομολόγια μετά από τις 9 το πρωί, καθώς οι εργαζόμενοι, οι οποίοι είναι επιστρατευμένοι, έχουν εξαγγείλει στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 π.μ..
Ωστόσο, τα δρομολόγια του μετρό στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας - Αεροδρόμιο δεν θα εκτελούνται εξαιτίας της απεργίας των σιδηροδρομικών.
Μετ΄εμποδίων και οι πτήσεις
Προβλήματα θα υπάρξουν και στις εναέριες μεταφορές, καθώς οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας έχουν εξαγγείλει στάση εργασίας από τις 15.00 έως τις 17.00 και η ΟΣΥΠΑ από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 17.00.
Η Olympic Air και η Aegean Airlines έχουν ανακοινώσει τροποποιήσεις και ακυρώσεις πτήσεων.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"