Φίλοι που μας παρακολουθούν

Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Καλές επιδόσεις στα Παπαφλέσσεια 2013 που έγιναν στη Καλαμάτα.

Μπορεί οι καιρικές συνθήκες να μην ήταν ευνοϊκές, όμως, έγιναν καλές επιδόσεις στα Παπαφλέσσεια 2013.
Το άθλημα που έκλεψε την παράσταση ήταν το μήκος ανδρών, το οποίο είχε πολλές καλές επιδόσεις.
Ο Λούης Τσάτουμας είχε καλύτερο άλμα στα 8,06 μ., έδειξε σε καλή κατάσταση και θα πραγματοποιήσει τον επόμενο αγώνα του στο Ραμπάτ στις 9 Ιουνίου.
Σταθερή παρουσία από....

τον Γιώργο Τσάκωνα, που πέτυχε 7,89 μ., λίγες μέρες από το 7,91 μ. στο Πεκίνο.
Από εκεί και πέρα, Σπύρος Λεμπέσης δείχνει να βρίσκει το ρυθμό του, καθώς μετά το μέτριο 73,92 μ. στην Ντόχα, έστειλε το ακόντιο στα 78,80 μ. και κατέλαβε την πρώτη θέση στον αγώνισμα.
Ο αθλητής του Πέτρου Ακριβάκη είχε ακόμη βολή στα 77,15 μέτρα.
Ακόμη, με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τη χρονιά ο Λυκούργος Τσάκωνας, ο οποίος πέτυχε 20.72 στα 200 μ. και έδειξε από νωρίς πως και φέτος όχι μόνο θα είναι σε θέση να δώσει το παρών σε μια μεγάλη διοργάνωση, αλλά να σταθεί με αξιοπρέπεια. Ο νικητής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων της Οστράβας, στην επόμενη κούρσα του που θα γίνει στο Τορίνο το ερχόμενο Σάββατο θα επιδιώξει ένα χρόνο κάτω από το 20.60, που είναι το χαμηλό όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Μόσχας.

Το όριο συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων του Τάμπερε εξασφάλισε στα 100 μ. εμπ. η Ελισάβετ Πεσιρίδου. Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου πραγματοποίησε πολύ καλή κούρσα, ανεβάζοντας το ρυθμό μετά τα μισά της για να τερματίσει τελικά σε 13.60. Το προηγούμενο ρεκόρ της αθλήτριας ήταν 13.81, από τα φετινά Παπαφλέσσεια. Νικήτρια της κούρσας ήταν η Κοντάκοβα με 13.09, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ αγώνων.
Η Σοφία Πιτούλη μετά τα 3.000 μ. έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων και στα 1.500 μέτρα. Η νεαρή αθλήτρια τερμάτισε σε 4.23.39 και έδειξε πως και σε αυτή την απόσταση έχει τη δυνατότητα να κυνηγήσει καλές εμφανίσεις. Το επόμενο διάστημα η αθλήτρια και ο προπονητής της Χρήστος Παπαχρήστος, θα αποφασίσουν για το αγώνισμα στο οποίο θα πάρει μέρος στο Ριέτι, με τα 3.000 μ. να έχουν το προβάδισμα.

Woop

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"