Φίλοι που μας παρακολουθούν

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Η πλειοψηφία του ΔΣ της ΟΛΜΕ πρότεινε να μην γίνει η απεργία

Ανατράπηκαν αιφνιδιαστικά τα δεδομένα στην απεργία της ΟΛΜΕ, δεδομένης και της κοινωνικής πίεσης που προκάλεσε η εξαγγελία της κινητοποίησης αυτής μέσα στις πανελλαδικές εξετάσεις.
Μετά από μια επεισοδιακή συνέλευση περίπου 12 ωρών κατά την διάρκεια της οποίας οι πρόεδροι των τοπικών ΕΛΜΕ διατύπωσαν σειρά προτάσεων, αρκετοί ζήτησαν μέχρι και....
την ανυπακοή των καθηγητών στην απόφαση της κυβέρνησης για επιστράτευση, τα δεδομένα άλλαξαν: οι παρατάξεις που έχουν την πλειοψηφία στο προεδρείο της ΟΛΜΕ (ΔΑΚΕ, ΠΑΣΚΕ, Αυτόνομη Παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ) κατέβασαν τελικά στην γενική συνέλευση νέα αιφνιδιαστική πρόταση: πρότειναν τελικά να μην γίνει η απεργία, ενώ αντιθέτως η παρατάξη της Εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς (Παρεμβάσεις) τάχθηκε υπέρ της απεργίας.

Όπως ανέφεραν οι εκπρόσωποι της πλειοψηφίας στο ΔΣ της Ομοσπονδίας, δεν υπάρχουν αυτη την στιγμή οι κοινωνικοί όροι για να «σπάσουν» οι  καθηγητές την επιστράτευση της κυβέρνησης και η κοινωνία σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αντέξει τελικά κάτι τέτοιο. 

Ακολουθεί νέα συνεδρίαση των μελών των ΕΛΜΕ του ΔΣ της Ομοσπονδίας, μετά απο σειρά νέων αντιπαραθέσεων και ανταλλαγής απόψεων, στην οποία και καλούνται να ψηφίσουν την νέα πρόταση του ΔΣ της ΟΛΜΕ
http://www.tovima.gr/#

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"