Φίλοι που μας παρακολουθούν

Μιλήστε μας εδώ, λέγοντας ένα γεια....

Πατήστε για είσοδο στο Chat

Σάββατο, 4 Μαΐου 2013

Γολγοθάς ηλικιωμένης την ώρα του Επιταφίου τη φίμωσαν και την λήστεψαν

Την ώρα που οι περισσότεροι πιστοί παρακολουθούσαν με ευλάβεια την περιφορά των Επιταφίων στους δρόμους και στην πλατεία των Φιλιατρών, κάποιοι είχαν διαφορετικά σχέδια. 
Λίγα λεπτά μετά τις 10 εχθές το βράδυ, άγνωστοι εισέβαλαν σε σπίτι ηλικιωμένης κοντά στο Κέντρο Υγείας και την φίμωσαν με μαξιλάρι, ληστεύοντας την.
Η ηλικιωμένη....

που ζει με την κόρη της η οποία όμως εκείνη την στιγμή βρισκόταν στην περιφορά των Επιταφίων, δεν κατάφερε να τους δει καθώς την φίμωσαν με μαξιλάρι και αναστάτωσαν το σπίτι ψάχνοντας για χρήματα και χρυσαφικά, ανοίγοντας συρτάρια και μπαούλα. 
Κατάφεραν να βρουν δύο πορτοφόλια που είχαν χρήματα με το συνολικό ποσό των 500 ευρώ, ενώ δεν γλύτωσαν και κάποια χρυσαφικά που υπήρχαν στο σπίτι. 
Αφού έφυγαν οι δράστες, η ηλικιωμένη βρήκε στο δρόμο καλώντας για βοήθεια, αλλά λόγω και της ημέρας κανείς δεν ανταποκρίθηκε άμεσα. 
Αυτό όμως δεν ήταν το μοναδικό περιστατικό, καθώς σε οικία λίγο έξω από τα Φιλιατρά, άγνωστος ή άγνωστοι που "γνώριζαν", βρήκαν τα κλειδιά που είχε ιδιοκτήτης σε μπουφάν και αφαίρεσαν ένα Laptop και ένα κινητό τηλέφωνο, καθώς και εδώ οι ιδιοκτήτες βρισκόταν στην Ακολουθία και Περιφορά των Επιταφίων. 
Η δράση των διαρρηκτών όμως δεν σταμάτησε και τις προηγούμενες ημέρες, όταν προχθές τη νύχτα παραβίασαν οικία κοντά στους Αγίους Αποστόλους και αφαίρεσαν χρήματα και όλα τα χρυσαφικά την ώρα που έλειπαν οι ιδιοκτήτες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"