Φίλοι που μας παρακολουθούν

Μιλήστε μας εδώ, λέγοντας ένα γεια....

Πατήστε για είσοδο στο Chat

Τρίτη, 28 Μαΐου 2013

Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ο ανεξάρτητος βουλευτής Γ. Μιχελογιαννάκης

Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ο ανεξάρτητος βουλευτής Γ. ΜιχελογιαννάκηςΔεκτό έκανε το αίτημα του ανεξάρτητου βουλευτή Ηρακλείου Γιάννη Μιχελογιαννάκη για την εγγραφή του ως απλού μέλος στην οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ, η νομαρχιακή επιτροπή του κόμματος στο Ηράκλειο, σύμφωνα με ανακοίνωσή της.
Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι ο ανεξάρτητος βουλευτής Ηρακλείου Γιάννης Μιχελογιαννάκης, συνεργαζόμενος με την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣYΡΙΖΑ-ΕΚΜ εδώ και οκτώ μήνες, “εκτιμώντας ότι....

η συγκυρία απαιτεί πολλαπλές συνθέσεις και αρραγή συμμαχικά μέτωπα, αιτήθηκε στη νομαρχιακή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, την εγγραφή του, ως απλού μέλος στην οργάνωση κέντρου του κόμματός μας”.
“Αποδεχόμαστε με συντροφική, αγωνιστική και ενωτική διάθεση το αίτημά του, στη βάση των ηθικών, αξιακών και καταστατικών αρχών και καταβολών της αριστεράς, κάτω από τις οποίες είμαστε υποχρεωμένοι να δρούμε, στη βάση της ισοτιμίας, του σεβασμού και της αμοιβαιότητας”, αναφέρει η ανακοίνωση με την οποία η ΝΕ του κόμματος καλωσορίζει τον Γιάννη Μιχελογιαννάκη στην οργάνωση “για να κτίσουμε μια νέα Ελλάδα και ένα νέο πολιτικό φορέα παραγωγής ιδεών, πολιτικής και κοινωνικής προστιθέμενης αξίας! Για να φύγουν τα μνημόνια και η τρικομματική κυβέρνηση της καταστροφής, για να νικήσει η ελπίδα”.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"