Φίλοι που μας παρακολουθούν

Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Ημερίδα Στίβου για παιδιά Δημοτικού διοργανώνει ο Μεσσηνιακός στη Καλαμάτα.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΙΒΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Το Τμήμα Στίβου του Μεσσηνιακού Γ.Σ. διοργανώνει το Μεγάλο Αθλητικό Γεγονός της Χρονιάς  για Παιδιά, την ημερίδα αγωνισμάτων στίβου και απευθύνεται σε ΟΛΟΥΣ τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων και των Νηπιαγωγείων. 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Μαΐου 2013, ώρα 18:45 στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές που....
φοιτούν στις τάξεις του Δημοτικού (Α’, Β’, Γ’, Δ΄, Ε΄, ΣΤ’) και Νηπιαγωγείου. Στην εκδήλωση αυτή θα συμμετέχουν:
-μαθητές της Ακαδημίας Στίβου του Μεσσηνιακού
-μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά
-μαθητές από υπόλοιπα σχολικά συγκροτήματα της Καλαμάτας και της ευρύτερης περιοχής.

Οι μαθητές θα πρέπει να επιλέξουν ΕΝΑ από τα παρακάτω αγωνίσματα:
Νηπιαγωγεία: 1) δρόμος 30 μέτρων
Α’ και Β’ τάξη: 1) δρόμος 30 μέτρων, 2) άλμα σε μήκος.
Γ’ και Δ’ τάξη: 1) δρόμος 50 μέτρων, 2) δρόμος 600 μέτρων, 3) άλμα σε μήκος, 4) μπαλάκι
Ε’ και ΣΤ’ τάξη: 1) δρόμος 60 μέτρων, 2) δρόμος 600 μέτρων, 3) άλμα σε μήκος, 4) μπαλάκι, 5) σφύρα.

Όλοι οι αθλητές θα λάβουν μετάλλια συμμετοχής και αναμνηστικό δίπλωμα. Παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν ένα εξαιρετικά ευχάριστο απόγευμα με πολλές εκπλήξεις.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν την ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (που βρίσκεται στο τέλος του εντύπου) και να την παραδώσουν στους προπονητές τους/ καθηγητές Φυσικής Αγωγής μέχρι την Πέμπτη 23 Μαΐου 2013. Οι μαθητές που δεν έχουν λάβει την δήλωση συμμετοχής μπορούν εναλλακτικά να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στα τηλέφωνα 697 4709074, 698 1266003 ή στο email johnkalyviotis@hotmail.com , μέχρι την παραπάνω ημερομηνία. Μετά από την ημερομηνία αυτή δεν θα γίνονται δεκτές νέες συμμετοχές.

Όσοι συμμετέχουν στους αγώνες θα πρέπει να έχουν προσκομίσει (στο Μεσσηνιακό και στα Εκπαιδευτήρια) ιατρική βεβαίωση. Οι αθλητές που δεν ανήκουν στη δύναμη του Μεσσηνιακού ή των Εκπαιδευτηρίων θα πρέπει να προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση στη γραμματεία των αγώνων λίγο πριν από την έναρξη της εκδήλωσης.

Η παρουσία όλων των γονέων, των συγγενικών και φιλικών προσώπων των αθλητών κρίνεται ως σημαντική και αναγκαία. Οι γονείς θα φέρουν τα παιδιά τους στον κλειστό χώρο που στεγάζεται κάτω από την βόρεια κερκίδα και στη συνέχεια θα μεταβούν στην νότια κερκίδα για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.  
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Ή ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.

Ωρολόγιο πρόγραμμα
-Άφιξη μαθητών στο Δημοτικό Στάδιο: 18:30 – 18:45 (ΑΥΣΤΗΡΗ ΤΗΡΗΣΗ)
-Είσοδος μαθητών στον αγωνιστικό χώρο, παρέλαση και τελετή έναρξης: 18:45-19:00
-Έναρξη Αγωνισμάτων: 19: 00
-Βραβεύσεις, εκπλήξεις, λοιπές δραστηριότητες: 20:30


Η μεγάλη έκπληξη της εκδήλωσης

Η συνεργασία του Τμήματος Στίβου με την εταιρία Baladeur είναι πλέον γεγονός και συνεπώς το αερόστατο για το οποίο τόσα έχουν ειπωθεί κατά τη διάρκεια της χρονιάς, θα βρίσκεται στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας. 
Παράλληλα με την διεξαγωγή των αγωνισμάτων, ολιγομελείς ομάδες ατόμων (3-4 παιδιά) θα έχουν την ευκαιρία για ολιγόλεπτη βόλτα (4 λεπτών περίπου) πάνω από το χώρο του σταδίου. Η διαδικασία επιβίβασης, ανόδου στον αέρα και προσγείωσης θα επαναλαμβάνεται καθ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης η οποία υπολογίζεται χρονικά μεταξύ 2 με 2,5 ωρών. 
Το Τμήμα Στίβου εξασφάλισε ένα εξαιρετικά χαμηλό κόστος για κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να βιώσει την εμπειρία του αερόστατου. Το κόστος κατ άτομο ορίζεται στα 5 ευρώ, τη στιγμή που η αντίστοιχη δραστηριότητα σε άλλες περιπτώσεις κυμαίνεται στα 20 ευρώ. Βάση υπολογισμών, περίπου 100 παιδία maximum, θα μπορέσουν να συμμετέχουν σε αυτή τη διαδικασία. 
Για το λόγω αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας η οποία καθορίζεται από την ημερομηνία κατάθεσης της Δήλωσης Συμμετοχής στους ανθρώπους του Τμήματος Στίβου. Διευκρινίζεται ότι η δραστηριότητα του αερόστατου θα πραγματοποιηθεί εφόσον επικρατούν οι κατάλληλες καιρικές συνθήκες. Σε διαφορετική περίπτωση η χρήση του θα μετατεθεί σε άλλη δραστηριότητα του Τμήματος Στίβου. 
Στην περίπτωση ματαίωσης της δραστηριότητας αυτής η επιστροφή του προπληρωμένου ποσού στους γονείς θα πραγματοποιηθεί στις επόμενες προπονήσεις. Επισημαίνεται ότι οι αθλητές της Ακαδημίας Στίβου έχουν προτεραιότητα στην χρήση του αερόστατου.
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δηλώνω ότι έχω προσκομίσει ιατρική βεβαίωση κατά τη διάρκεια της χρονιάς ή θα την καταθέσω στην γραμματεία των αγώνων (στον κλειστό χώρο της βόρειας κερκίδας (συγκέντρωση αθλητών)) πριν την έναρξη της εκδήλωσης.
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΑΘΛΗΤΗ


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ


ΤΑΞΗ
(βάλτε σε κύκλο)

Νήπιο         Α’          Β’          Γ’          Δ’          Ε’          ΣΤ’   

ΑΓΩΝΙΣΜΑ


ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ
(βάλτε σε κύκλο)

                  ΝΑΙ                                       ΟΧΙ                                    

(το κόστος συμμετοχής καταβάλλεται με την δήλωση συμμετοχής)
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΓΟΝΕΑ/ ΚΗΔΕΜΟΝΑ


ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΟΝΕΑ/ ΚΗΔΕΜΟΝΑ


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ
(συμπληρώνεται από ΜΓΣ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"