Φίλοι που μας παρακολουθούν

Μιλήστε μας εδώ, λέγοντας ένα γεια....

Πατήστε για είσοδο στο Chat

Δευτέρα, 27 Μαΐου 2013

"Ταφόπλακα" στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο του Ρουπακιώτη από το Μαξίμου - Σκηνικό κρίσης μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων

Xωρίς πολιτική συμφωνία ολοκληρώθηκε στις 21:00 η σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.
Οι κύριοι Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης δεν τα βρήκαν τελικά και αυτό διαφαινόταν από την αρχή αφού η συνάντηση δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις.
«Η κυβέρνηση δεν προτίθεται να καταθέσει αντιρατσιστικό νομοσχέδιο», ανέφεραν μετά το τέλος της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών κυβερνητικές πηγές.
«Διαφωνήσαμε, δεν υπήρξε καμία συμφωνία», ανέφεραν....
οι ίδιες πηγές ενώ διευκρίνισαν ότι στα υπόλοιπα θέματα «πάμε καλά».
Επίσης αναφέρουν ότι δεν έχει προσδιοριστεί νέα συνάντηση των πολιτικών αρχηγών και μετά από σχετική ερώτηση, διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει θέμα εμπιστοσύνης για τον υπουργό Δικαιοσύνης.

Πρώτος από το Μέγαρο Μαξίμου εξήλθε ο αρχηγός της ΔΗΜΑΡ, κ. Φώτης Κουβέλης οποίος εμφανίστηκε σκληρός στις δηλώσεις τους τονίζοντας τη θέση του "Να έρθει στη Βουλή το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο".
Μεταξύ άλλων ο κ. Κουβέλης δήλωσε ότι ζήτησε να έρθει στη Βουλή το αντιρατσιστικό καθώς περιλαμβάνει διατάξεις που δεν προβλέπονται από την υφιστάμενη νομοθεσία. Σημείωσε πως διαφωνεί πλήρως με την νομοπαρασκευαστική επιτροπή που έσπευσε να μιλήσει για αντισυνταγματικότητα σε κάποιες διατάξεις.
Επίσης χαρακτήρισε απαράδεκτο το γεγονός να δοθεί στη δημοσιότητα το πρακτικό της Κεντρικής Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής μόλις 2 ώρες πριν τη σύσκεψη. Επίσης ανέφερε ότι συζητήθηκε το θέμα της ανεργίας των νέων και τονίστηκε η ανάγκη να προωθηθεί το ζήτημα της κοινωφελούς εργασίας, ενώ τέλος σημείωσε ότι ετέθη με επιμονή το θέμα συντονισμού της κυβέρνησης και η ανάγκη να υπάρξει ένα αναπτυξιακό σοκ στη χώρα.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Φώτη Κουβέλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"