Φίλοι που μας παρακολουθούν

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Με τρία χρυσά μετάλλια οι αθλητές του ΣΔΥ Μεσσηνίας κ.κ. Μπέκος και Καλυβιώτης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα βετεράνων "Τρίτσεια 2013" (Φωτογραφίες)

Με ιδιαίτερη τιμή συγχαίρουμε τους Βετεράνους Αθλητές του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας, κυρίους Αναστάσιο Μπέκο και Νικόλαο Καλυβιώτη, οι οποίοι διέπρεψαν στη κατηγορία τους, παίρνοντας τρία χρυσά μετάλλια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα βετεράνων Αθλητών ¨ΤΡΙΤΣΕΙΑ 2013¨, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα 25 Μαΐου και την Κυριακή 26 Μαΐου το πρωί, στο....
Αργοστόλι Κεφαλλονιάς.
Ο κ. Αναστάσιος Μπέκος κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια στους αγώνες ταχύτητας των 100 και 200 μέτρων και ο κ. Νικόλαος Καλυβιώτης το χρυσό μετάλλιο στον αγώνα δρόμου των 3000 μέτρων βάδην με χρόνο 23 λεπτά και 9 δέυτερα.
Τους αγώνες οργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κεφαλλονιάς σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου και  το “ Ίδρυμα Αντώνης Τρίτσης”.
Σκοπός των αγώνων ήταν να τιμηθεί η μνήμη του Αντώνη Τρίτση, ως φωτεινού φάρου αθλητικής αρετής και προσφοράς για τις επόμενες γενιές, αλλά και να δοθεί το μήνυμα σε όσους παρακολούθησαν τους αγώνες, ότι ο Αθλητισμός δεν έχει ηλικία και πρέπει όλοι να αγωνίζονται για καλή υγεία και διαυγές πνεύμα.




Οι φωτογραφίες είναι από:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"