Φίλοι που μας παρακολουθούν

Μιλήστε μας εδώ, λέγοντας ένα γεια....

Πατήστε για είσοδο στο Chat

Παρασκευή, 24 Μαΐου 2013

2η Ανθοκομική Έκθεση Δήμου Καλαμάτας

2η Ανθοκομική Έκθεση Δήμου Καλαμάτας
Αύριο Σάββατο 25 Μαΐου, στις 20.30, ανοίγει τις πύλες της η 2η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Καλαμάτας, στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων.

Σε αυτήν, φυτωριούχοι θα παρουσιάσουν πολύχρωμα άνθη και φυτά, θα μετάσχουν ιδιοκτήτες καταστημάτων γεωργικών εφοδίων που θα δώσουν στους επισκέπτες πληροφορίες για τη φροντίδα του κήπου τους, αλλά και ανθοπώλες.
Το ΑΤΕΙ Καλαμάτας, που διαθέτει γεωπονικά τμήματα, θα λάβει μέρος στην έκθεση, ενώ ειδικός επιστήμονας του Ιδρύματος θα....
δώσει διάλεξη με θέμα: «Τα αρωματικά φυτά της Μεσογείου στην κηποτεχνία».
Τη 2η Ανθοκομική Έκθεση θα πλαισιώσουν καλλιτεχνικές εκδηλώσεις της Κ.Ε. «Φάρις», από το Δημοτικό Ωδείο, το Εικαστικό Εργαστήριο, το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ. αλλά και από άλλους φορείς της Καλαμάτας, μεταξύ των οποίων ο Πολιτιστικός Σύλλογος των σπουδαστών του ΑΤΕΙ. θα διενεργηθούν και εκπαιδευτικά προγράμματα για μαθητές σχολείων, τα πρωινά. Στο επίκεντρο θα βρεθεί και η προσπάθεια διαχείρισης των υπολειμμάτων από την περιποίηση του κήπου με τη διαδικασία της κομποστοποίησης.
ΒΡΑΒΕΙΟ ΦΩΤΕΑ

Η 2η Ανθοκομική Έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Ιουνίου και το Σάββατο 1η Ιουνίου, στις 20.00, στην αυλή του αναψυκτηρίου του Δημοτικού Πάρκου Σιδηροδρόμων, θα απονεμηθεί το βραβείο κοινωνικοπολιτικού δοκιμίου Παναγιώτη Φωτέα στην Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Αθηνών Μερόπη Σπυροπούλου για το έργο της: «Με πίστη και αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο», καθώς και οι υποτροφίες στη μνήμη Παναγιώτη Φωτέα που θέσπισε ο αείμνηστος καπετάν – Βασίλης Κωνσταντακόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"