Φίλοι που μας παρακολουθούν

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Άρχισαν οι κατασχέσεις της ιδιωτικής περιουσίας.

Η Δ.Ο.Υ. Κηφισιάς, μέσω επίσημου έγγραφου που επιδόθηκε με δικαστικό επιμελητή σε φορολογούμενο συμπολίτη μας (ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι άπορος έχοντας μάλιστα και σχετικό πιστοποιητικό από τον Δήμο Κηφισιάς) στις 4/4/2013, βγάζει "στο σφυρί" εντός των επομένων ημερών το διαμέρισμα του 1ου ορόφου, συνολικού εμβαδού 93 τ.μ., στο οποίο διαμένει, για την "αστρονομική" οφειλή των 2790.87€, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από....
το έγγραφο που βγήκε στο φως της δημοσιότητας (Φωτό).
Από την πλευρά τους οι υπάλληλοι της Δ.Ο.Υ. παρέμειναν ανένδοτοι στην αρχική τους θέση, λέγοντας ότι δε μπορούν να κάνουν απολύτως τίποτα κι ότι οι νομικές διαδικασίες έχουν κινηθεί... 

Τα τάγματα κατοχής προχωρούν στην πραγματοποίηση του σχεδίου εξαθλίωσης των Ελλήνων και κατόπιν κατάσχεσης της περιουσίας τους.

Άμεση κινητοποίηση και αίσιο τέλος είχε όμως η υπόθεση, χάρη στην έγκαιρη κινητοποίηση των τοπικών φορέων και απλών πολιτών. Το θέμα έλαβε μεγάλη δημοσιότητα μέσω κυρίως των τοπικών ενημερωτικών μέσων και όχι μόνο, αλλά και μέσω των Social media.
Έτσι λοιπόν ο οφειλέτης μαζί με μέλη της Επιτροπής Αγώνα Κηφισιάς, την Παρασκευή το πρωί επισκέφθηκαν τον διευθυντή της Δ.Ο.Υ. Κηφισιάς με σκοπό να καταβάλλουν ένα ποσό έναντι της οφειλής που υπήρχε, με συνέπεια να αποσυρθεί η "σκανδαλώδης" απόφαση σχετικά με την κατάσχεση κι εν συνεχεία τον πλειστηριασμό της κατοικίας του συνδημότη μας.
http://katagelia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"