Φίλοι που μας παρακολουθούν

Μιλήστε μας εδώ, λέγοντας ένα γεια....

Πατήστε για είσοδο στο Chat

Σάββατο, 13 Απριλίου 2013

Σαμαράς: «Ναι» σε απολύσεις επίορκων δημοσίων υπαλλήλων

Ο πρωθυπουργός, Αντώνης ΣαμαράςΑπολύσεις επίορκων δημόσιων υπάλληλων εξαγγέλλει με συνέντευξή του στην «Ημερησία του Σαββάτου», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, υπενθυμίζοντας πως «το Σύνταγμα δεν απαγορεύει να απολυθούν δημόσιοι υπάλληλοι που η οργανική τους θέση καταργείται».

Συνεχίζοντας, ο κ. Σαμαράς δηλώνει ότι είναι εξασφαλισμένη η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών έως το τέλος Απριλίου, όπως έχει εξαγγείλει και η Τράπεζα της Ελλάδος, προσθέτοντας πως

«από το Μάιο θα αρχίσει να υπάρχει ρευστότητα».

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός υπογραμμίζει την αντίθεσή στον αφελληνισμό του τραπεζικού συστήματος, αλλά συγχρόνως διευκρινίζει ότι αυτό θέλει την εξυγίανση χωρίς ολιγοπωλιακά φαινόμενα.

Όσον αφορά δε τις ανησυχίες για την ασφάλεια των τραπεζικών καταθέσεων, ο κ. Σαμαράς εγγυάται ότι δεν πρόκειται να φορολογηθεί ούτε ένα ευρώ σε όλες τις καταθέσεις και σε εκείνες που το ποσό ξεπερνά τις 100.000 ευρώ.

Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο του ανασχηματισμού με τη φράση «όλοι μας θέλουμε να γίνει καλύτερη δουλειά. Κι όταν είμαστε έτοιμοι θα κάνουμε τις αλλαγές που πρέπει», ενώ σηκώνει το γάντι στον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας πως δεν έχει αντίρρηση να διαμορφώσει κοινή στρατηγική «μόνο που δεν μπορείς να έχεις κοινή στρατηγική με εκείνον που υπονομεύει κάθε σου βήμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"