Φίλοι που μας παρακολουθούν

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

“Βουτιά” 25% στα έσοδα του Μαρτίου!

Μεγάλη μείωση των καθαρών εσόδων του προϋπολογισμού καταγράφεται τον Μάρτιο σε σχέση με τον αντίστοιχο περυσινό μήνα, σε ποσοστό άνω του 25%, μεγαλώνοντας την “μαύρη τρύπα” του προϋπολογισμού σε σχέση με τους μηνιαίους στόχους στα 500 εκ. ευρώ.
Η εντυπωσιακή υστέρηση των εσόδων είναι ο λόγος που η τρόικα πίεσε για την διατήρηση του χαρατσιού και το 2013 και ζητά επίμονα νέα μέτρα ώστε....
να καλυφθεί το δημοσιονομικό κενό.
Σύμφωνα με πληροφορίες το Μάρτιο εισπράχθηκαν έσοδα προ επιστροφών φόρου περίπου 3 δισ. ευρώ ενώ ο μηνιαίος στόχος του προϋπολογισμού ήταν να εισπραχθούν 3,24 δισ. ευρώ
Ακόμη, η πρόβλεψη για την επιστροφή φόρων το Μάρτιο, σύμφωνα με τους στόχους του προϋπολογισμού, ήταν να επιστραφούν 191 εκατ. ευρώ αλλά τελικά επεστράφησαν περίπου 800 εκατ. ευρώ.
Τα καθαρά έσοδα του προϋπολογισμού (έσοδα μείον επιστροφές φόρων) παρουσίασαν το Μάρτιο μείωση πάνω από 25% σε σχέση με πέρυσι ενώ σε σχέση με το στόχο παρουσίασαν υστέρηση κατά περίπου 550 εκατ. ευρώ. 
Επίσης, τα έσοδα από το ΦΠΑ, σε σχέση με πέρυσι το Μάρτιο, παρουσίασαν μείωση κατά περίπου 15% και τα έσοδα των εφοριών το Μάρτιο μειώθηκαν πάνω από 20%.
Bank Wars – Τράπεζες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"