Φίλοι που μας παρακολουθούν

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

13ος Γύρος Καλαμάτας 10 Km και 2 Km για παιδιά και γονείς (Βίντεο).

Τον 13ο Γύρο της Καλαμάτας, διοργανώνει ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας, υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας και της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, το Σάββατο 27 Απριλίου, στις 18.30.
Οι δρομείς που σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία αναμένεται να ξεπεράσουν τις 400 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα,
θα διανύσουν μία διαδρομή 10 χιλιομέτρων με αφετηρία....
και τερματισμό την ανακαινισμένη κεντρική πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου
Η διαδρομή θα είναι η εξής
Αριστομένους, κεντρικό δημοτικό πάρκο (μέσω ποδηλατόδρομου), Μιαούλη, Ναυαρίνου («Hotel Φιλοξένια» και στροφή αριστερά στο «hotel Φωτεινή» - 5km), Λακωνικής, Παλαιολόγου, Σταδίου, πλατεία 23ης Μαρτίου, Αριστομένους και τερματισμός στο σημείο εκκίνησης.
Δέκα λεπτά μετά την έναρξη του Γύρου για τους αθλητές, θα δοθεί σήμα εκκίνησης από την ίδια αφετηρία για παιδιά και γονείς, σε διαδρομή 2 χιλιομέτρων.
Σημειώνεται ότι μέρος των εισφορών που πληρώνουν όσοι μετέχουν (5€), θα διατεθεί υπέρ του Δημοτικού Παντοπωλείου Καλαμάτας και των Παιδικών Χωριών SOS.

Έτσι για έναν λόγο παραπάνω όλοι το Σάββατο δίνουμε το παρόν, δηλώνουμε συμμετοχή για το γύρο της Καλαμάτας μαζί με τα παιδιά μας. Όλοι στη μεγάλη γιορτή της πόλης μας που διοργανώνει ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας
Τρέχω....Συμμετέχω 
Στην παρακάτω φόρμα μπορείτε να κάνετε την ηλεκτρονική εγγραφή σας, ενώ για τα παιδιά η εγγραφή θα γίνει λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Κάντε την Εγγραφή σας ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"