Φίλοι που μας παρακολουθούν

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Eurogroup: Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε το νέο σχέδιο της Κύπρου

Eurogroup: Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε το νέο σχέδιο της ΚύπρουΎστερα από δίωρη τηλεδιάσκεψη των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης, το Eurogroup ανακοίνωσε την πρόθεσή του να συζητήσει με τις κυπριακές αρχές την κυπριακή αντιπρόταση όπως αυτή διαμορφώνεται στα κατατεθέντα νομοσχέδια και υπό τον όρο της επεξεργασίας τους από την τρόικα.  
Επισημαίνει ακόμη την ανάγκη διασφάλισης των καταθέσεων κάτω των 100.000 ευρώ.
Στην ανακοίνωση του Eurogroup αναφέρεται:...

Το Eurogroup είναι έτοιμο να συζητήσει με τις κυπριακές αρχές το προσχέδιο της νέας πρότασης, την οποία αναμένουμε από τις κυπριακές αρχές να παράσχουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα».
Ακολούθως το Eurogroup, επί τη βάσει της ανάλυσης της τρόικας που είναι αναγκαίο να ακολουθήσεθ, είναι έτοιμο να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις σε ένα πρόγραμμα προσαρμογής, σεβόμενο τις παραμέτρους που όρισε νωρίτερα το Eurogroup. Μετά την κατάληξη των εν λόγω διαπραγματεύσεων θα πρέπει να ξεκινήσει η νομοθέτηση της συγκεκριμένης συμφωνίας.
Tο Εurogroup επαναβεβαιώνει τη σημασία της πλήρους διασφάλισης καταθέσεων κάτω των 100.000 ευρώ στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

Τα μέλη της ευρωζώνης συνεχίζουν να παραμένουν έτοιμα να βοηθήσουν τον κυπριακό λαό στις μεταρρυθμιστικές του προσοπάθειες και να διασφγαλίσουν τη σταθερότητα της ευρωζώνης ως συνόλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"