Φίλοι που μας παρακολουθούν

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Εκκληση Κυπρίων προς Ρώσους: «Αδέλφια, μη μας προδώσετε!»

Εκκληση Κυπρίων προς Ρώσους: «Αδέλφια, μη μας προδώσετε!»
Τεράστιες γιγαντοαφίσες έκαναν την εμφάνισή τους την Τρίτη στην Κύπρο, με την κυπριακή σημαία μέσα στη ρωσική και με την παράκληση στα ρωσικά: «Αδέλφια μη μας προδώσετε».  
Οι γιγαντοαφίσες τοποθετήθηκαν στη θέση των διαφημιστικών αφισών και ήταν άγνωστο ποιος είχε την ιδέα να τις τοποθετήσει. 
Οι αφίσες τοποθετήθηκαν μετά τη διαπίστωση ότι πολλοί Ρώσοι ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν μαζικά την Κύπρο καθώς είδαν....

τις καταθέσεις τους στις τράπεζες να εξαφανίζονται από το κούρεμα στην Τράπεζα Κύπρου και από το κλείσιμο της Λαϊκής.
Ως ένα βήμα για να πεισθούν οι Ρώσοι να μην φύγουν από την Κύπρο θεωρείται και το γεύμα που θα παραθέσει την Πέμπτη στο Μέγαρο της Αρχιεπισκοπής και ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος για τους Ρώσους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο.

Η διαδήλωση μαθητών και φοιτητών που γίνεται στη Λευκωσία, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών ξένων ΜΜΕ που την καλύπτουν συνεχώς. Οι διαδηλωτές με ανοιχτές τις παλάμες τους (στις οποίες έγραφαν με μαρκαδόρο «ΝΟ») και κρατώντας κυπριακές σημαίες φώναζαν συνθήματα «troika go home» και κρατούσαν πανό που έγραφε «Your mistake, our future» («δικό σας το λάθος, δικό μας το μέλλον»), ενώ σε κάποια στιγμή φώναξαν το σύνθημα «οι προδότες να πάνε φυλακή» και συνθήματα εναντίον της Ανγκελα Μέρκελ και του Βόλφγκανγκ Σόϊμπλε. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"