Φίλοι που μας παρακολουθούν

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Πρώτος ο Παναιγιάλειος, 2-1 την "Μαύρη Θύελλα" στη Καλαμάτα.'Ενταση και "ξύλο" πριν τον αγώνα.

Πρώτος ο Παναιγιάλειος, 2-1 την Καλαμάτα | onsports.grΟ Παναιγιάλειος επέστρεψε στο Αίγιο με το 4ο αγωνιστικό «2» του στο πρωτάθλημα, αφού επικράτησε με 2-1 της Καλαμάτας.
Οι παίκτες του Νίκου Κουρμπανά ήταν εμφανώς καλύτεροι στο πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης και στο τελευταίο τέταρτο. 
Η Καλαμάτα ισορρόπησε στα τέλη του α’ μέρους και στις αρχές της επανάληψης.
Η Καλαμάτα έχασε σπουδαία διπλή ευκαιρία....

στο 13’ να ανοίξει το σκορ και στην επόμενη φάση (15’) ο Σκαρτσίλας έκανε το 0-1.
Η δεύτερη φορά που επαληθεύτηκε ο νόμος ήταν μετά το 0-2 (21’ Μπούνας), όταν Αργυρόπουλος και Μπουρλάκης (27’) δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα και στο 42’ ο Τριανταφυλάκης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Γκαλίν από τον Σανδραβέλης. 
Δηλαδή αντί να γίνει το 1-0 έγινε το 0-1 και αντί να διαμορφωθεί το 0-3, η Καλαμάτα μείωσε σε 2-1.
Στην επανάληψη ο Παναιγιάλειος είχε κλασικές ευκαιρίες να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του κυρίως με τους Αργυρόπουλο (δοκάρι στο 77’) και Μπούνα (78’). 

Δίκαιη επικράτηση κόντρα σε μία ομάδα που επιστράτευσε ότι τρόπους είχε για να αποκομίσει κάτι θετικό.
OnSports.gr


Ωστόσο μεγάλη ένταση υπήρξε πριν την αναμέτρηση της Καλαμάτας με τον Παναιγιάλειο. Από το Αίγιο ήρθαν 2 λεωφορεία. 
Το 1ο λεωφορείο που ήταν με πιο μεγάλους οπαδούς σε ηλικία μπήκε στο γήπεδο με περίπου 50 άτομα χωρίς κανείς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα. 
Στο δεύτερο λεωφορείο βρίσκονταν οι "φανατικοί" της ομάδας του Αιγίου οι οποίοι με το που έφτασαν στην Καλαμάτα και στην περιοχή του γηπέδου έκαναν αισθητή την παρουσία τους με τα συνθήματα τους. Κάποια υβριστικά συνθήματα εξαγρίωσαν τους "Φανατικούς" οπαδούς της Καλαμάτας και λίγο πριν την κεντρική είσοδο του Δημοτικού Σταδίου σημειώθηκε πετροπόλεμος μεταξύ των οπαδών των 2 ομάδων που είχε ως αποτέλεσμα των τραυματισμό 3 οπαδών της ομάδας του Αιγίου. 
Η επέμβαση της Αστυνομίας ήταν άμεση και αμέσως απομακρύνθηκαν οι οπαδοί των φιλοξενουμένων με αποτέλεσμα τελικά να μην παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.
Να σημειωθεί ότι όσοι οπαδοί του Αιγίου έμειναν στο γήπεδο δεν αντιμετώπισαν κανέναν πρόβλημα ενώ έφυγαν μάλιστα συνοδεία και οπαδών της Καλαμάτας.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Ν. Κακαλέτρης-Τ. Σακελλαρόπουλος): Κυριακόπουλος, Τσόπελας (46' Ηλιόπουλος), Τριανταφυλλάκης, Καντούτσης, Ψυχογιόπουλος, Τσιμικλής, Ρήγας, Σκαρλάτος (79’ Νουχάνοβιτς), Γεωργιόπουλος (46' Τρίψας), Σαραντόπουλος, Γκαλίν.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Ρίζος, Σανδραβέλης, Παπαχρήστος, Σούλης, Ακπαρίδης, Μαυρόπουλος, Γκοτσούλιας, Αργυρόπουλος (94’ Μπουλούμπασης), Μπούνας, Σκαρτσίλας (96’ Διαμαντόπουλος), Μπουρλάκης (68' Κανελλόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"