Φίλοι που μας παρακολουθούν

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Μεγάλη νικήτρια η Κόρινθος, 1-0 την Καλαμάτα

Με νικητή την Κόρινθο έληξε το ντέρμπι της Πελοποννήσου, το οποίο διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο της Πόλης. Η ομάδα του Νίκου Τερεζόπουλου, που έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο των Κορίνθιων, κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Καλαμάτας με 1-0 και να διατηρηθεί σε τροχιά ανόδου, στη μάχη που δίνει για την κατάληψη της 6ης προνομιούχου θέσης.
Συνεχίζει να απογοητεύει η «μαύρη θύελλα», που....
έμεινε για έκτο παιχνίδι χωρίς νίκη και πλέον έχει αποκτήσει το ρόλο κομπάρσου στο πρωτάθλημα.
Παρ' όλα αυτά η Καλαμάτα έχασε την πρώτη πολύ καλή ευκαιρία, στο 12', όταν ύστερα από πάσα του Γεωργιόπουλου, ο Ρήγας έκανε το σουτ, αλλά ο Αρχοντάκης απέκρουσε κρατώντας το μηδέν για την εστία του.
Οι γηπεδούχοι όμως παίζοντας επιθετικά στον αγώνα ευτύχησαν να σκοράρουν με κεφαλιά του Γκάτση στο 21ο λεπτό, το οποίο ήταν και το μοναδικό τέρμα καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα. 
Μεγάλη ευθύνη έχει ο τερματοφύλακας Κυριακόπουλος καθώς προέβη σε άστοχη έξοδο σε μια βαθιά μπαλιά που έγινε στην περιοχή της Καλαμάτας, και ο Γκάτσης εκμεταλλεύτηκε και με κεφαλιά πέτυχε το 1-0 για τους γηπεδούχους.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, χωρίς ωστόσο να ανησυχήσουν τον Αρχοντάκη, ο οποίος είχε ένα εύκολο σχετικά απόγευμα.
Κόρινθος (Νίκος Τερεζόπουλος): Αρχοντάκης, Κατσίκης (62' λ.τ Παπαευθυμίου), Φίλης, Σπυρόπουλος, Παππάς, Λουμπαρδέας, Αράπογλου (77' Τσουβαλτσίδης), Λούβρης, Γκάτσης, Λώττας (62' Νικολόπουλος), Πεχλιβανόπουλος.
Καλαμάτα (Νίκος Κακαλέτρης-Τάκης Σακελλαρόπουλος): Κυριακόπουλος, Τσόπελας (65' Βασίλιεφ), Τριανταφυλλάκης, Καντούτσης, Ψυχογιόπουλος, Σκαρλάτος, Πούτση, Νουχάνοβιτς (46' Σαραντόπουλος), Ρήγας, Γκαλίν, Γεωργιόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"