Φίλοι που μας παρακολουθούν

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Football League 2: Νίκη παραμονής ο Ρούβας, 1-0 τη Καλαμάτα «Ζωντανός» ο Ρούβας, 1–0 την Καλαμάτα.



image
Σημαντικό τρίποντο με αντίκτυπο σε βαθμολογικό αλλά και ψυχολογικό επίπεδο, κατέκτησε ο Ρούβας υπερισχύοντας 1–0 της Καλαμάτας στη Γέργερη.
Οι «κυανόλευκοι» στάθηκαν αντάξιοι των περιστάσεων και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη σ’ ένα παιχνίδι χωρίς αύριο, που τους δίνει δύναμη για τη συνέχεια των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.
Η θέληση για τη νίκη και η....

υπεροχή στις προσωπικές μονομαχίες ήταν τα στοιχεία που έγειραν την πλάστιγγα προς την πλευρά των νικητών.
Σκόρερ του «χρυσού» γκολ για τους γηπεδούχους ήταν ο Χατζησάββας, ο οποίος στο πρώτο λεπτό του δεύτερου ημιχρόνου εκμεταλλεύτηκε το δυνατό πλάγιο του Ταβλαδωράκη και με κοντινό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Ήταν μόλις η 2η νίκη του Ρούβα στο φετινό πρωτάθλημα έπειτα από αυτή κόντρα στον Πανηλειακό τη 2η αγωνιστική καθώς για το τρίποντο απέναντι στον Εθνικό Αστέρα δεν χρειάστηκε καν να αγωνιστεί.
Ο Ρούβας μπήκε με τον «αέρα» του γηπεδούχου θέλοντας να σημειώσει ένα γρήγορο γκολ χωρίς όμως να φτάσει στον αρχικό του στόχο, παρά το γεγονός ότι είχε καλές ευκαιρίες, και «άγγιξε» την επιτυχία στο 26’ όταν σουτ του Λαζαρίδη μέσα από την περιοχή κατέληξε άουτ, και στο 43’ όταν από εκτέλεση κόρνερ ο προωθημένος Ανυφαντάκης είχε κεφαλιά μόλις άουτ.
Στην αντίπερα όχθη η καλύτερη φάση για τη Μεσσηνιακή ομάδα στο πρώτο ημίχρονο καταγράφηκε στο 8’ όταν ο Διαμαντής εξουδετέρωσε την κεφαλιά του Τρίψα.
Το δεύτερο 45λεπτο άρχισε με γκολ από τα αποδυτήρια για το Ρούβα, καθώς ο Χατζησάββας έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του μόλις ένα λεπτό μετά την έναρξη.
Μετά το γκολ ο Ρούβας διαχειρίστηκε όπως έπρεπε την αναμέτρηση μη επιτρέποντας στους φιλοξενούμενους να τον απειλήσουν, ενώ με το πέρασμα των λεπτών οπισθοχώρησε προκειμένου να διαφυλάξει το πολύτιμο προβάδισμα.
Οι «κυανόλευκοι» έχασαν πάντως ευκαιρία για το 2 – 0 στο 72’, με τον Κοψαχείλη να αποκρούει κεφαλιά του Σεντεμέντε.
Η Καλαμάτα προσπάθησε για την ισοφάριση, και στο 74’ σουτ του Πούτσι βρήκε πάνω στο Σεντεμέντε 74’, ενώ στο 89ο λεπτό ο Διαμαντή μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια φάουλ του Τριανταφυλλάκη.
ΡΟΥΒΑΣ : Διαμαντής, Γούτσιος, Ταβλαδωράκης, Ανυφαντάκης, Κορδονούρης, Κεφαλούκος, Μουρατίδης (86’ Πετράς), Λαζαρίδης, Παντελής (78΄ Αντωνάκης), Χατζησάββας, Μπολόσης (62΄Σεντεμέντες)
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κοψαχείλης, Τρίψας, Τριανταφυλλάκης, Τσόπελας, Ψυχογιόπουλος, Τσιμικλής, Πούτσι, Ηλιόπουλος (50΄ Σκαρλάτος), Νουχάνοβιτς (70΄ Γκαλίν), Bασιλίεφ, Σαραντόπουλος (54΄ Γεωργιόπουλος)
Καμπερίδης: «Πήραμε δύναμη για τη συνέχεια»
Στη σπουδαιότητα της νίκης του Ρούβας τόσο στο βαθμολογικό όσο και στον ψυχολογικό τομέα στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της Κρητικής ομάδας Γιώργος Καμπερίδης:
«Συγχαρητήρια στους παίκτες. Ήταν μια σπουδαία και δίκαιη νίκη. Κρατάω την εμφάνιση και τη ψυχολογική βοήθεια για τη συνέχεια των υποχρεώσεων μας. Τα παιδιά έχουν πολλές δυνατότητες. Δεν απειληθήκαμε σχεδόν καθόλου από τον αντίπαλο μας, όμως δεν έπρεπε να οπισθοχωρήσουμε τα τελευταία 20 λεπτά, εξαιτίας του άγχους που μας διακατείχε.
Η διαιτησία γενικότερα, έχει στερήσει από τα παιδιά αυτό που δικαιούνται. Μακάρι αυτό να αλλάξει στα επόμενα παιχνίδια».
Από την πλευρά του ο τεχνικός της Καλαμάτας Ζόραν Γέφτοβιτς επεσήμανε:
«Δε μας ευνόησε ο ρυθμός του αγώνα. Μας αρέσει να παίζουμε με τη μπάλα κάτω, κάτι που δε συνέβη καθώς το παιχνίδι παίχθηκε στον αέρα και κρίθηκε στη δύναμη. Οι παίκτες προσπάθησαν όσο μπορούσαν. Από μια άτυχη στιγμή δεχθήκαμε το γκολ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"