Φίλοι που μας παρακολουθούν

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Σε διεθνής εκθέσεις για τα τρόφιμα, τα μηχανήματα και τον οίνο το Επιμελητήριο Μεσσηνίας

Tο Επιμελητήριο Μεσσηνίας, συνεχίζοντας την προσπάθεια για προβολή και προώθηση των προϊόντων της περιοχή μας, προτίθεται να συμμετάσχει στην 22η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων-Ποτών-Μηχανημάτων & Εξοπλισμού DETROP και στην 4η Διεθνή Έκθεση Οίνου OENOS, που πραγματοποιούνται από τη HELEXPO στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από 7 έως 10 Μαρτίου 2013.
Η DETROP και η OENOS έχουν....
καθαρά εξαγωγικό προσανατολισμό για την εγχώρια βιομηχανία τροφίμων και ποτών, αφού στοχεύουν στο να προβάλλουν τα πιο ποιοτικά προϊόντα της ελληνικής φύσης και, ταυτόχρονα, να αναδείξουν την ανάγκη της σύγχρονης επεξεργασίας, μεταποίησης και τυποποίησης αυτών, προκειμένου να είναι ανταγωνιστικά στις ξένες αγορές.
Η έκθεση θα πλαισιωθεί από ένα ευρύ πρόγραμμα παραλλήλων εκδηλώσεων, με απώτερο στόχο αφενός τη στοχευμένη και αποτελεσματική προβολή προϊόντων, αλλά και την προσέλκυση περισσότερων και πιο εξειδικευμένων επισκεπτών, chefs & sommelier από την Ελλάδα και το Διεθνή χώρο.
Το Επιμελητήριο θα επιδοτήσει κάθε επιχείρηση που θα συμμετάσχει με ποσοστό 50%, που αφορά το κόστος ενοικίασης περιπτέρου 9 τ.μ. και τις παρεχόμενες υπηρεσίες.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο Επιμελητήριο με την κα. Αναστασία Βασιλοπούλου και τον κ. Γιώργο Γκούμα, στα τηλ. 27210 62212, 62215, 62200 ή στο email: info@messinianchamber.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"