Φίλοι που μας παρακολουθούν

Μιλήστε μας εδώ, λέγοντας ένα γεια....

Πατήστε για είσοδο στο Chat

Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2013

Δύο σπείρες και έξι συνολικά άτομα «άδειαζαν» το δημόσιο ταμείο

Είχαν υπεξαιρέσει χρηματικά πόσα που αγγίζουν τα 550.000 ευρώ.
Δύο σπείρες και έξι συνολικά άτομα «άδειαζαν» το δημόσιο ταμείο
Μία υπάλληλος (σε αργία), του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, μία πρώην υπάλληλος και μία συνταξιούχος του ίδιου Οργανισμού (ΓΛΚ), καθώς και άλλα τρία άτομα, που θεωρείται ότι ανήκαν σε δύο ανεξάρτητα κυκλώματα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., για εμπλοκή σε μεγάλες υποθέσεις υπεξαίρεσης σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου.  
Συγκεκριμένα....
συνελήφθησαν το μεσημέρι της Παρασκευής συνολικά πέντε γυναίκες και ένας άνδρας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δύο ξεχωριστές δικογραφίες κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, υπεξαίρεση στην υπηρεσία, ψευδή βεβαίωση, απάτη και «ξέπλυμα μαύρου χρήματος».
Στους συλληφθέντες της πρώτης οργάνωσης φέρεται να περιλαμβάνονται μία 59χρονη συνταξιούχος του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, μια 57χρονη πρώην υπάλληλος της ίδιας υπηρεσίας, καθώς και άλλη μία 54χρονη ημεδαπή. Στη δεύτερη εγκληματική οργάνωση φέρεται να περιλαμβάνονται μία 46χρονη υπάλληλος (σε αργία) του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, ο 51χρονος σύζυγός της και μία 42χρονη ημεδαπή.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας εδώ

http://www.tovima.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"