Φίλοι που μας παρακολουθούν

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Επιστολή Ένωσης Γονέων προς Νίκα για τον υποσιτισμό μαθητών

Επιστολή Ένωσης  Γονέων προς Νίκα για τον υποσιτισμό μαθητών
Επιστολή της  Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Καλαμάτας  προς το Δήμαρχο Καλαμάτας  με θέμα τον υποσιτισμό των μαθητών σε σχολεία της πόλης.
Κύριε Δήμαρχε,
Πρόσφατα παρατηρήθηκε το λυπηρό φαινόμενο σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και σε τηλεοπτικές σας συνεντεύξεις να καταφέρεστε κατά....
της Ένωσης Συλλόγων Γονέων του Δήμου μας αφήνοντας σοβαρά υπονοούμενα κατά του προέδρου της για το μείζον θέμα του υποσιτισμού των μαθητών σε σχολεία της πόλης.
      Για το φαινόμενο του υποσιτισμού ακέραια η ευθύνη, σίγουρα, ανήκει στους εκάστοτε κυβερνώντες που μας έφεραν σε αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση.
       Μας εκπλήσσει και μας αφήνει πολλές απορίες η πρωτοφανής επίθεση  εκ μέρους σας απέναντι σε ένα θεσμό όπως η Ένωση Γονέων, η οποία είναι  καθ’ όλα νόμιμα εκλεγμένη και απόλυτα αποδεκτή, εκπροσωπώντας επάξια τα τελευταία χρόνια χιλιάδες γονείς και μαθητές της πόλης μας.
      Επειδή θέλουμε να πιστεύουμε ότι παρεξηγήσατε τις προθέσεις μας αλλά και υποτιμήσατε με τις μέχρι τώρα δηλώσεις σας το θέμα του υποσιτισμού των παιδιών μας, που δεν έχει σχέση με αριθμούς και εθνικότητες μαθητών αλλά από μόνο του σαν θέμα είναι υπαρκτό και βασανιστικό, ζητάμε την συνεργασία με κάθε αρμόδια υπηρεσία  για τη λύση του σημαντικού αυτού προβλήματος.
      Θεωρούμαι ότι, οι δηλώσεις από τη πλευρά σας για τη δράση της Ένωσης δεν βοηθούν στη λύση του προβλήματος που υπάρχει στα σχολεία μας αλλά αποπροσανατολίζουν και υποβαθμίζουν το πολύ σοβαρό αυτό θέμα.
     Είμαστε στη διάθεσή των αρμοδίων υπηρεσιών αλλά και οποιουδήποτε φορέα για κοινή δράση και όχι για αντιπαραθέσεις άνευ ουσίας και περιεχομένου που μόνο κακό προκαλούν στην πόλη μας και στα παιδιά μας.         


        Μετά τιμής για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΙΔΕΡΕΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ    ΚΟΥΡΕΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"