Φίλοι που μας παρακολουθούν

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Επέκταση ποδηλατοδρόμου και κατασκευή skatepark ετοιμάζει ο Δήμος Καλαμάτας

Αποφασισμένος είναι ο Δήμος Καλαμάτας να προχωρήσει στην επέκταση τόσο του δικτύου ποδηλατόδρομου της Καλαμάτας, όσο και στη κατασκευή skatepark.  
Σύμφωνα με τη μελέτη που ήδη υπάρχει, προβλέπεται ανάπλαση της ανατολικής όχθης του Νέδοντα από την οδό Κροντήρη μέχρι τη Μαρίνα προϋπολογισμού 980.000 συμπεριλαμβανομένου του νέου ποδηλατόδρομου που θα είναι μήκος 3,5 χιλιομέτρων και θα ξεκινάει από....
την οδό Κροντήρη και μέσω της οδού Νέδοντος θα φθάνει στην οδό Σαλαμίνος στη Μαρίνα και θα ενώνεται με τον κεντρικό ποδηλατόδρομο στο λιμάνι.
Στην ίδια μελέτη περιλαμβάνεται η επέκταση του σημερινού παραλιακού τμήματος του ποδηλατόδρομου στην οδό Ναυαρίνου μέχρι την οδό Αύρας, περίπου κατά 370 μέτρα.
Όσον αφορά στη κατασκευή skatepark σύμφωνα με δηλώσεις του αρμόδιου αντιδήμαρχου Χρήστου Ριζά ο Δήμος Καλαμάτας θα προβεί στο επόμενο χρονικό διάστημα να έρθει σε επαφή με τους skater της πόλης, ώστε να βρεθούν οι κατάλληλες τοποθεσίες και να σχεδιαστούν οι ράμπες.

2 σχόλια:

  1. ποτε υπολοιζετε οτι θα φτιαξετε το skate park γιατι εμεις που κανουμε skate και bmx δεν μπορουμε να κανουμε καπου που να ειναι νομιμα οπως το skate park κι ετσι κανουμε παντου και μας φωναζουν να φυγουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλαρακι ξερεις απο υποσχεσεις πολιτικων. Ολο λενε θα θα....κανουν και μια τρυπα στο νερο. Παντως ειναι αποφαση του ΔΣ αλλα φανταζομαι οτι μετα απο 7 μηνες δεν θα εχουν ερθει ακομη σε επαφη μαζι σας, ωστε να βρειτε το χωρο οπου θα φτιαχτει το παρκο!!!

      Διαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"