Φίλοι που μας παρακολουθούν

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Φρίκη: Γονείς τρώνε τα παιδιά τους για να επιβιώσουν από την πείνα στη Β. Κορέα!

Φρίκη: Γονείς τρώνε τα παιδιά τους για να επιβιώσουν από την πείνα στη Β. Κορέα!Σοκ προκαλεί δημοσίευμα των «Sunday Times» του Λονδίνου για περιπτώσεις κανιβαλισμού στη Βόρεια Κορέα.
Η αποτρόπαια αποκάλυψη κάνει λόγο για Βορειοκορεάτες που τρώνε πτώματα για να ζήσουν, ακόμη και για γονείς που χρειάστηκε να φάνε τα παιδιά τους!
Οι πληροφορίες αυτές, που δεν είναι εφικτό να αποσαφηνιστεί αν εντάσσονται στο πλαίσιο προπαγάνδας, έρχονται σε μία περίοδο που....
γίνεται έντονος λόγος για λιμό που πλήττει τη χώρα.
Το δημοσίευμα των Sunday Times, επικαλείται εγχώριες πηγές που αναφέρουν ότι ένας άνδρας εκτελέστηκε, επειδή σκότωσε τα δύο παιδιά του για να τα φάει.
Οι ίδιες πηγές, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, αποκαλύπτουν ότι ένας άλλος άνδρας ξέθαψε το πτώμα του εγγονού του, ενώ ένας άλλος, τρελαμένος από την πείνα, έβρασε το παιδί του και έφαγε τη σάρκα του.
Οι πληροφορίες αυτές δημοσιεύθηκαν και από Asia Press, που έχει την έδρα της στην Ιαπωνία, η οποία αναφέρει ότι έχει στρατολογήσει ομάδα πολιτών-δημοσιογράφων που βρίσκονται σε βορειοκορεατικό έδαφος, καθώς και ότι η πείνα που μαστίζει την περιοχή έχει στοιχίσει τη ζωή σε 10.000 άτομα.
Το καθεστώς της Βόρειας Κορέας δεν έχει προχωρήσει σε επιβεβαίωση ή διάψευση των φημών, που από την εφημερίδα χαρακτηρίζονται ως έγκυρες, απειλώντας την ίδια στιγμή με νέα πυρηνική δοκιμή στο άμεσο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"