Φίλοι που μας παρακολουθούν

Μιλήστε μας εδώ, λέγοντας ένα γεια....

Πατήστε για είσοδο στο Chat

Σάββατο, 5 Ιανουαρίου 2013

Νέος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ο Α. Τζιτζικώστας

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας είναι ο νέος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας
Εξελέγη με 33 ψήφους έναντι 17 του συνυποψηφίου του Διονύση Ψωμιάδη, αδελφού του έκπτωτου περιφερειάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη.
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης εξέπεσε από το αξίωμά του καθώς καταδικάστηκε για διαγραφή προστίμου σε πρατηριούχο καυσίμων.
"Η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αλλάζει σελίδα. 
Κρατάμε....
τα καλά και αφήνουμε πίσω όσα μας πλήγωσαν. 
Ενωμένη όλη η ομάδα των αντιπεριφερειαρχών και των περιφερειακών συμβούλων θα δουλέψουμε σκληρά, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα φέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για τους πολίτες της περιφέρειας μας" δήλωσε ο Απόστολος Τζιτζικώστας αμέσως μετά την εκλογή του στη θέση του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.
Ο Απόστολος Τζιτζικώστας είναι γιος του τέως υπουργού της Νέας Δημοκρατίας Γεωργίου Τζιτζικώστα και έχει εκλεγεί με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ βουλευτής Θεσσαλονίκης σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις (2007 και 2009). Από το 2010 ήταν αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης.
"Ο Ψωμιάδης δεν τελείωσε"
"Καλή επιτυχία στον Απόστολο Τζιτζικώστα, ενωμένοι είμαστε δίπλα του", δήλωσε ο έκπτωτος περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης συμπληρώνοντας όμως πως "κάποιες δυνάμεις θεωρούν ότι τελείωσαν τον Ψωμιάδη".
"Ο Ψωμιάδης δεν τελείωσε. Δηλώνει παρών, ακόμη πιο δυνατός, για τις αξίες μας, για τα παιδιά μας και την πατρίδα μας. Προέχει η ενότητα της παράταξης", πρόσθεσε ο πρώην Περιφερειάρχης, ο οποίος επιχείρησε πάντως να χαμηλώσει τους τόνους.
Λίγα λεπτά νωρίτερα, είχε αφήσει αιχμές για τη Νέα Δημοκρατία, λέγοντας ότι τον χρησιμοποίησαν για ψήφους και είχε χαρακτηρίσει "αλαζόνα" τον κ. Τζιτζικώστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"