Φίλοι που μας παρακολουθούν

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Το τελευταίο αντίο στον Νίκο Σαμαρά

Το τελευταίο αντίο στον Νίκο Σαμαρά
Συγγενείς, φίλοι και άνθρωποι από τον χώρο του βόλεϊ και του αθλητισμού βρέθηκαν στη Λήμνο για να συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία τον Νίκο Σαμαρά, έναν από τους κορυφαίους Έλληνες βολεϊμπολίστες, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο σε ηλικία 43 ετών. Η σορός του σπουδαίου Έλληνα αθλητή μεταφέρθηκε στη Λήμνο με C-130. 
Το φέρετρο ήταν σκεπασμένο με την γαλανόλευκη σημαία, που τόσο άξια είχε....
τιμήσει σε όλη την καριέρα του ο αποκαλούμενος «αετός». 
Στο C-130 επέβαιναν κοντινοί του άνθρωποι, μεταξύ των οποίων η συντετριμμένη σύζυγός του με την αδελφή της. Ο κόσμος του βόλεϊ, οι αθλητές, οι παράγοντες και οι υπόλοιποι συγγενείς ταξίδεψαν στη Λήμνο με πτήση τσάρτερ, που είχε ναυαλωθεί ειδικά για τον σκοπό.
Η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλλει από τον Άγιο Παντελεήμονα της Λήμνου και εκεί βρέθηκαν οι παλιοί συμπαίκτες του Κράβαρικ, Μέλκας, Μοσχοφίδης, Παπάζογλου, Κεμανετζής, Βλασακίδης, Γραμματικόπουλος, Μποζίδης. Παρόντες ήταν επίσης και οι Δημητριάδης, Τεκτονίδης, Κασαμπαλής, Kελεπούρης, Ιωακειμίδης, Τερζής, Κίτσου, Χατζηπαναγιώτου, Πεταλωτής, Tασιούλης, Ρουσάκης, Μηνούδης, ο πρόεδρος τη ΕΟΠΕ Μαυρομάτης, η γγΑ Κούλα Γιαννακίδου, τα μέλη του ΔΣ της ΕΟΠΕ, Λάγιου, Σιδέρης και πολλοί φίλοι του. 
Εσπασαν καρδιές με τα λόγια της συζύγου του, Έλένας Δούκα. «Υπόσχομαι ότι θα είμαι ο φύλακας άγγελος του Στρατούλη μας και θα γίνει σαν εσένα. Μαζί σου ήμουν η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο. Ήσουν ο πιο καλός άνθρωπος, δεν έλεγες κακιά κουβέντα σε κανέναν, τους συγχωρούσες  όλους και σε διέκρινε η τιμιότητα. Ας με συγχωρήσουν οι  φίλοι σου και οι φίλοι του ελληνικού βολεϊ που σε έφερα τόσο μακριά. Ήθελα να είσαι όμως κοντά στο παιδί μας. Τα δάκρυα όλων μας θα είναι ποτάμι που θα σε αγκαλιάζει αιώνια» είπε μεταξύ άλλων. 
Ο συμπαίκτης του στην Ορεστιάδα Νίκος Κεμανετζής είπε: «Νίκο ήρθαμε. Ηρθαμε κοντά σε σένα που μας έδωσες έμπνευση και κίνητρο να παίξουμε βόλεϊ. Όλη η Ελλάδα από τη Θράκη έως την Κρήτη πενθεί για σένα»
Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης τόνισε: «Το 2013 ξεκίνησε δυσάρεστα και φαίνεται ότι εκεί στον παράδεισο ήθελαν να κάνουν ομάδα βολεϊ με εσένα αρχηγό», ενώ ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Σταύρος Καβαρατζής: «Ο Θεός ήθελε να κάνει ομάδα και διάλεξε το καλύτερο ''τεσσάρι''».
Στεφάνια έστειλαν ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός, ο Ενιαίος Φορέας Θύρας 13, η Ορεστιάδα, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ο Γαλαξίας, ο Ηφαιστός  και τοπικοί σύλλογοι.
http://www.tovima.gr/#

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"