Φίλοι που μας παρακολουθούν

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Σοκ: Κίνημα παιδόφιλων- Σύλληψη καθηγήτριας

Συνελήφθη στην Αθήνα από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος 52χρονη καθηγήτρια ξένων γλωσσών, η οποία κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων, καθώς φέρεται να είναι μέλος πολλών οργανώσεων παιδόφιλων ανά τον κόσμο, με σοβαρή δράση για την προώθηση της παιδοφιλίας στην Ελλάδα.  
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε έπειτα από....
καταγγελία γυναίκας δημοσιογράφου σε τηλεοπτική εκπομπή στην Ολλανδία.
Σύμφωνα με την καταγγελία της δημοσιογράφου, συνάδελφοί της, στο πλαίσιο δημοσιογραφικής έρευνας για γνωστό παιδόφιλο στην Ολλανδία, ήρθαν σε επαφή, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μεταξύ άλλων και με την 52χρονη, κάτοικο Αθήνας.

Η δημοσιογράφος, σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, επισκέφτηκε την Ελλάδα και υποδυόμενη την παιδόφιλο συνάντησε την 52χρονη καθηγήτρια, η οποία την προέτρεψε να έχει σεξουαλικές επαφές με ανήλικους.

Η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνώντας την υπόθεση κατάφερε να εντοπίσει το σπίτι της κατηγορουμένης, όπου χθες πραγματοποιήθηκε έρευνα, παρουσία εισαγγελέα.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων:

Δεκάδες περιοδικά με παιδοφιλικό περιεχόμενο
, ένα εγχειρίδιο για σεξουαλικές επαφές μεταξύ ενηλίκων και παιδιών και ένα τετράδιο με χειρόγραφες σημειώσεις σχετικά με παιδοφιλικό κίνημα στην Αθήνα, καθώς και με ονόματα που συμμετείχαν σε συνεδριάσεις του.

Η 52χρονη, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, οδηγείται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η περαιτέρω συμμετοχή της σε δραστηριότητες παιδοφιλικού χαρακτήρα, εντός και εκτός της χώρας.

Από την αστυνομία υπενθυμίζεται ότι για ανάλογα περιστατικά οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τηλεφωνικά στους αριθμούς 210-6476464 και 210-6476461, ή στέλνοντας e-mail στο 11012@ hellenicpolice.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"