Φίλοι που μας παρακολουθούν

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του.(Βίντεο)

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το Σάββατο το Βράδυ ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας παρουσία πολλών δρομέων και φίλων στη ταβέρνα ο Κήπος του Αλάχ
Το παρών έδωσε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου και μέσω του προέδρου Αλέξη Ζάννη, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους που συμμετείχαν για μια ακόμη χρονιά στην ετήσια αυτή εκδήλωση.

Ο Σύλλογός ιδρύθηκε στα μέσα της δεκαετίας του '80 και αριθμεί....
πάνω από 200 μέλη.
Βασική ιδέα και στόχος είναι η ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού και η διάδοση του φίλαθλου πνεύματος στο νομό, ώστε η καθημερινή άσκηση να γίνει τρόπος ζωής, για καλή ψυχοσωματική ισορροπία και υγεία των ανθρώπων μέσα στη κοινωνία.
Στην εκδήλωση υπήρχε καλό φαγητό, ζωντανή μουσική και πολύ χορός. Την ορχήστρα πλαισίωνε επάξια το μέλος του συλλόγου και του ΔΣ Βαϊνά Βάσω, η οποία με τη καταπληκτική φωνή της ξεσήκωνε τους παρευρισκόμενους δημιουργώντας πολύ κέφι.   
Ξεχωριστό σημείο τη βραδιάς ήταν η ειδική βράβευση του μέλους Δημήτρη Κασκούτη του επονομαζόμενου και ως "Πρέσβη", καθώς για το έτος 2012 είχε τις περισσότερες συμμετοχές φθάνοντας τους 30 αγώνες ανά την Ελλάδα.
Η τελευταία δε συμμετοχή του και πρώτη για το 2013 που έγινε στο άλσος του Δαφνίου έτρεξε με σπασμένο χέρι.
Το φλουρί της πίτας κέρδισε ο Νικολόπουλος Ηλίας με έπαθλο μια δωροεπιταγή 50€ από γνωστό αθλητικό κατάστημα της Καλαμάτας.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Αλέξης Ζάννης μεταξύ άλλων ανέφερε στην ομιλία του:
Έχει γίνει κοινή πεποίθηση ότι η δυναμική που απέκτησε ο Σ.Δ.Υ.Μεσσηνίας πολύ δύσκολα θα ανακοπεί την εποχή μάλιστα που οι δρομείς αυξάνονται σ΄ όλο τον κόσμο και κατ’ επέκταση και στην πόλη μας, απολαμβάνοντας τα οφέλη της αερόβιας άσκησης και αυτό αποδεικνύεται τόσο με την παρουσία σας στις εκδηλώσεις του συλλόγου, όσο και με την συμμετοχή σας στους αγώνες των δρομέων και που φέτος έδωσε το παρών ο σύλλογος σε πάνω από 35 αγώνες με αποκορύφωμα τον 30ο Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Αυτή η ανοδική αγωνιστική πορεία που έχει ο σύλλογος θα την συνεχίσουμε με μία δυναμική παρουσία και οργάνωση στις 24 Απρίλη με το Μαραθώνιο Μεσσήνης, στις 27 Απρίλη με τον 13ο γύρο Καλαμάτας που είναι αφιερωμένος στα παιδικά χωριά SOS και αργότερα με το 3ο αγώνα δρόμου Μάνης στη Στούπα , με το Δα’ι’κλή στο Μάνεση και τον Ανδάνειο δρόμο στο Διαβολίτσι.

Και του χρόνου να είμαστε καλά με υγεία και καλούς δρόμους.

Τέλος αναφέρθηκε στα παλιά μέλη του διοικητικού συμβουλίου ευχαριστώντας τους για το έργο που πρόσφεραν στο σύλλογο, εδώ αναφέρθηκε και σε αθλητές με ξεχωριστή προσφορά στο σύλλογο, όπως ο Κώστας ο Γεωργιόπουλος που εκπροσώπησε επάξια το σύλλογο στο Σπάρταθλο  
Δείτε αποσπάσματα από την εκδήλωση :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"