Φίλοι που μας παρακολουθούν

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού από αύριο

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού από αύριοΕπιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από αύριο το πρωί και από τα δυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές, τις καταιγίδες και τους -κατά περιόδους- θυελλώδεις νοτιάδες στα πελάγη, που θα φτάσουν τα 8 Μποφόρ, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε η ΕΜΥ.
Η κακοκαιρία θα ξεκινήσει από τα δυτικά με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και κατά περιόδους θυελλώδεις νοτιάδες (8 μποφόρ) στα πελάγη και σταδιακά θα....
επεκταθεί σ' ολόκληρη τη χώρα.
Αναλυτικά προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στη δυτική Στερεά, στη δυτική Πελοπόννησο και από το μεσημέρι στην ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στο ανατολικό Αιγαίο.
Χιονοπτώσεις κατά τόπους ισχυρές θα σημειωθούν στα ορεινά της δυτικής ηπειρωτικής χώρας, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου, της δυτικής Μακεδονίας και της δυτικής Στερεάς. Οι νότιοι άνεμοι στα πελάγη θα φθάσουν τα 8 μποφόρ.
Μεθαύριο Παρασκευή τα φαινόμενα θα εκδηλώνονται αρχικά στα δυτικά και από το απόγευμα στη νότια Πελοπόννησο, στη δυτική Κρήτη, στο ανατολικό Αιγαίο και στη Θράκη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"