Φίλοι που μας παρακολουθούν

Μιλήστε μας εδώ, λέγοντας ένα γεια....

Πατήστε για είσοδο στο Chat

Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2013

Μικροπωλητές για πανηγύρι Υπαπαντής: «Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΛΑ»

Δελτίο τύπου εξέδωσε  το Σωματείο Μικροπωλητών «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ» με αφορμή τα όσα είπε στο δημοτικό συμβούλιο Καλαμάτας ο δήμαρχος Π.Νίκας στο θέμα συζήτησης για την εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου . 
Ο κ. δήμαρχος ανάφερε πως η εμποροπανήγυρη καταργήθηκε διότι ο δήμος δεν έλαβε ούτε ένα ευρώ τα τελευταία 2 χρόνια που λειτουργούσε. Η αντίδραση των Μικροπωλητών μέσω του συνδικαλιστικού τους φορέα ήταν άμεση.
Μάλιστα....
απαντούν στον κ.Νίκα και στην αναφορά που έκανε πως ο εισαγγελέας Καλαμάτας γνωρίζει τα πάντα.
Όλοι μας γνωρίζουμε πως ο εισαγγελέας έχει παραπέμψει σε δίκη και μάλιστα με βαριές κατηγορίες δημοτικούς συμβούλους και όχι τους Μικροπωλητές. Εκτίθεται ο δήμαρχος. Μάλλον θα πρέπει να ενημερωθεί καλύτερα. «Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΛΑ»
Είμαστε βέβαιοι πως ο δήμαρχος Καλαμάτας δεν είναι ενήμερος από την ταμειακή υπηρεσία του δήμου του και εκτίθεται όταν λέει επίσημα στο δημοτικό συμβούλιο πως ο δήμος δεν εισέπραξε ούτε ένα ευρώ τα δύο τελευταία χρόνια που λειτούργησε η εμποροπανήγυρη της Υπαπαντής του Κυρίου. Όσο για την αναφορά του πως ο εισαγγελέας γνωρίζει τα πάντα του υπενθυμίζουμε πως κατηγορίες και μάλιστα βαρύτατες απέδωσε σε νυν και πρώην δημοτικούς συμβούλους του και όχι στους εκπροσώπους των Μικροπωλητών τους οποίους τους έχει καλέσει και ως μάρτυρες στα δικαστήρια που ακόμα εκκρεμούν.
Ο πρόεδρος
Σταμάτιος Γ.Μέλλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"