Φίλοι που μας παρακολουθούν

Μιλήστε μας εδώ, λέγοντας ένα γεια....

Πατήστε για είσοδο στο Chat

Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2013

Κοντά στην θεραπεία του AIDS;

Φυσικά δεν θεραπεύει από τον ιό HIV αλλά θα μπορούσε να δώσει ένα τέλος στο AIDS
Το γύρο της υφηλίου έχει κάνει πρωτοποριακή ανακάλυψη ομάδας επιστημόνων από την Αυστραλία η οποία κατάφερε να βρει έναν τρόπο για να σταματήσει τον ιό HIV πριν εξελιχθεί σε AIDS!
O καθηγητή Ντέιβιντ Χάριτς και η ομάδα του από το Ινστιτούτο Ερευνητικής Ιατρικής του Queensland κατάφεραν να τροποποιήσουν μια πρωτεΐνη του ιού ώστε....

αντί να τον αναπαράγει, να τον καταστρέφει!

«Αυτό που κάναμε βασικά ήταν να πάρουμε μια “κανονική” πρωτεΐνη του ιού την οποία χρειάζεται για να μεγαλώσει και την αλλάξαμε ώστε αντί να βοηθά τον ιό, τον εμποδίζει και μάλιστα αποτελεσματικά στην αναπαραγωγή του. 

Είναι σαν να πολεμάς τη φωτιά με φωτιά» εξομολογείται ο ίδιος σε ξένα μέσα που έχουν σπάσει τα τηλέφωνα για να τον εντοπίσουν και να συνομιλήσουν μαζί του.

«Είναι μια πιθανή θεραπεία για το AIDS. Φυσικά δεν θεραπεύει από τον ιό HIV αλλά θα μπορούσε να δώσει ένα τέλος στο AIDS» υπογραμμίζει ο Ντέιβιντ Χάριτς.

Ο ίδιος ήδη προχωρά σε κλινικές δοκιμές και εάν είναι επιτυχής τότε η συγκεκριμένη θεραπεία θα αντικαταστήσει όλες τις σημερινές θεραπείες. Και, φυσικά, θα μιλάμε για μια ιστορική στιγμή και μια «χρυσή» σελίδα στην εγκυκλοπαίδεια της επιστήμης…


πηγή: i-diadromi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"