Φίλοι που μας παρακολουθούν

Μιλήστε μας εδώ, λέγοντας ένα γεια....

Πατήστε για είσοδο στο Chat

Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2013

Άρον άρον στέλνουν τη Δευτέρα στη Βουλή 7 πράξεις νομοθετικού περιεχομένου

Τρέχει να... προλάβει η κυβέρνηση το νομοθετικό έργο εν όψει του Euroworking Group που θα γίνει στις αρχές της εβδομάδας και του Eurogroup που έχει ορισθεί για την ερχόμενη Δευτέρα...

Στη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο υπουργείο Οικονομικών, του Γιάννη Στουρνάρα με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, αποφασίσθηκε να....
κυρωθούν οι κυρωτικοί νόμοι των επτά Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου που εκδόθηκαν από τα μέσα Νοεμβρίου μέχρι και τις παραμονές Χριστουγέννων, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος – δηλαδή σε δύο ημέρες: Μεθαύριο (Παρασκευή) στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής και την Δευτέρα στην Ολομέλεια.

Υπενθυμίζεται ότι οι εάν οι Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου δεν κυρωθούν από τη Βουλή εντός σαράντα ημερών από την έκδοσή τους, δεν θεωρούνται εν ισχύ.

Οι συγκεκριμένες Πράξεις, επιπλέον, εντάσσονται στα προαπαιτούμενα (prior actions) για την τμηματική εκταμίευση των δόσεων. Επιπλέον, αύριο “μπαίνει” στην Ολομέλεια το φορολογικό νομοσχέδιο. Η συζήτηση θα ξεκινήσει το πρωί και θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Παρασκευής με την ψήφισή του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"