Φίλοι που μας παρακολουθούν

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Στη Βαυαρία ο Πρωθυπουργός- Θα συναντηθεί με τον Χορστ Ζεεχόφερ

Στη Βαυαρία ο Πρωθυπουργός- Θα συναντηθεί με τον Χορστ Ζεεχόφερ Στο Μόναχο μεταβαίνει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος θα συναντηθεί στις 7 το απόγευμα με τον πρωθυπουργό της Βαυαρίας και πρόεδρο των Γερμανών Χριστιανο-κοινωνιστών Χορστ Ζεεχόφερ
Στη συνέχεια, ο Έλληνας πρωθυπουργός θα μεταβεί στο Οσλο για την αυριανή τελετή απονομής του Νόμπελ Ειρήνης στην Ε.Ε.
Ο κ. Σαμαράς....
αναχώρησε το απόγευμα από τη Λευκωσία όπου παραβρέθηκε στο 4ο ετήσιο μνημόσυνο του τέως προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσσου Παπαδόπουλου, ενώ είχε συναντήσεις με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της Μεγαλονήσου.
Στην ομιλία του στο μνημόσυνο του Τ. Παπαδόπουλου, ο Πρωθυπουργός εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι Ελλάδα και Κύπρος θα βγουν από την κρίση πιο δυνατές και εξωστρεφείς, ενώ στις συναντήσεις που είχε υπογράμμισε πως η αξιοπρέπεια είναι προτεραιότητα για όλους, γιατί δεν μπορούμε να ζούμε με δανεικά.
Σε συνέντευξή του στη «Σημερινή», ο κ. Σαμαράς επισημαίνει ότι οι προσωρινές οικονομικές δυσκολίες της Ελλάδας δεν οδήγησαν σε απομόνωση τη χώρα και σε απώλειες στα εθνικά ζητήματα.
Εξάλλου, σε συνέντευξή του στο «Έθνος», ο κ. Σαμαράς τονίζει ότι το 2013 θα είναι έτος καμπής, καθώς από την αρχή θα υπάρξει κάποια ανακούφιση και στο 2ο μισό θα φανούν τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης. Για τον υπό κατάρτιση φορολογικό νόμο επισημαίνει ότι στόχος είναι να μειωθούν τα φορολογικά βάρη των μισθωτών και των επιχειρήσεων με το χτύπημα της φοροδιαφυγής, ενώ για τις αποκρατικοποιήσεις διαμηνύει ότι δεν πρόκειται να υπάρξει ανοχή σε καταχρήσεις μερικών συνδικαλιστών που προσπαθούν να ιδιοποιηθούν δημόσια περιουσία.
Ακόμα, ο πρωθυπουργός κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι με την πολιτική του εξυπηρετεί το λόμπι της δραχμής και απορρίπτει το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ενώ δηλώνει αντίθετος στο ενδεχόμενο να βγει εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, διερωτώμενος «γιατί να τους εξαγνίσουμε με το φωτοστέφανο του διωκόμενου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"