Φίλοι που μας παρακολουθούν

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Παραδόθηκε έστω και με καθυστέρηση ο δρόμος Παραδείσια - Τσακώνα

Παραδόθηκε έστω και με καθυστέρηση και δόθηκε στην κυκλοφορία λίγο μετά τις 11, χθες το πρωί, με παράκαμψη στο σημείο της μεγάλης κατολίσθησης, ο νέος ανακατασκευασμένος δρόμος Παραδείσια - Τσακώνα, παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης, Υποδομών και Δικτύων Κωστή Χατζηδάκη και του αναπληρωτή υπουργού Στ. Καλογάννη.
Ο κ. Κωστής Χατζηδάκης εξέφρασε τη χαρά του που παραδίδεται το σημαντικό αυτό έργο στους πολίτες της Μεσσηνίας, σημειώνοντας ότι....
ο χρόνος της διαδρομής Αθήνα – Καλαμάτα (250 χλμ) θα μειωθεί περίπου κατά τριάντα λεπτά, στις 2 ώρες, από 2 ώρες και 30 λεπτά που είναι σήμερα.
Παραδέχθηκε ότι υπήρξαν μεγάλες καθυστερήσεις στην υλοποίησή του και γενικά το θεώρησε ως ένα "ταλαιπωρημένο έργο", κι επεσήμανε ότι η ολοκλήρωση αυτού του έργου είναι μια αχτίδα αισιοδοξίας για τα τεχνικά έργα της χώρας.
Με την παράδοση του τμήματος Παραδείσια – Τσακώνα αποδίδονται σε πλήρη κυκλοφορία και οι ανισόπεδοι κόμβοι Παραδεισίων και Κυπαρισσίας, καθώς και το τμήμα από την Τσακώνα μέχρι τον ανισόπεδο Κόμβο Κυπαρισσίας που κατασκευάστηκαν στο πλαίσιο της Σύμβασης Παραχώρησης του αυτοκινητοδρόμου Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και Λεύκτρο – Σπάρτη.
Όσον αφορά την υπό κατασκευή πρωτότυπη γέφυρα Τ4(μεταλλική τοξωτή γέφυρα) μήκους 400 μέτρων, ο αναπληρωτής υπουργός Σταύρος Καλογιάννης παρατήρησε ότι θα ολοκληρωθεί και θα παραδοθεί το φθινόπωρο του 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"