Φίλοι που μας παρακολουθούν

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Το φορολογικό θα ψηφιστεί το 2013!

φορολογικο νομοσχεδιοΜετά τις γιορτές αναμένεται να ψηφιστεί από την Ολομέλεια της Βουλής το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, το οποίο όμως θα κατατεθεί την Παρασκευή.  
Επιφυλάξεις για επιμέρους ρυθμίσεις έχουν ήδη εκφραστεί από τους αρχηγούς του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, που διαμαρτυρήθηκαν εμμέσως πλην σαφώς επειδή δεν....
έχουν πάρει στα χέρια τους το νομοσχέδιο που θα παρουσιάσει αύριο στο Eurogroup ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας.


Ο ίδιος ο Πρόεδρος της Βουλής, σύμφωνα με πληροφορίες, η συζήτηση και ψήφιση του φορολογικού νομοσχεδίου θα γίνει στις αρχές του 2013.

Με βάση λοιπόν τα χρονικά περιθώρια που υπάρχουν, αν το νέο φορολογικό νομοσχέδιο κατατεθεί την Παρασκευή, στη Βουλή, δεν υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια για να γίνει η συζήτησή του μέχρι την 21η Δεκεμβρίου που θα λειτουργεί το κοινοβούλιο, καθώς θα σταματήσει τις εργασίες, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Λένε μάλιστα, ότι δεν είναι αναγκαίο να ψηφιστεί το φορολογικό νομοσχέδιο πριν τις γιορτές, αφού οι διατάξεις του ισχύουν από την ημέρα κατάθεσης του.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"