Φίλοι που μας παρακολουθούν

Μιλήστε μας εδώ, λέγοντας ένα γεια....

Πατήστε για είσοδο στο Chat

Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012

Νέα Δημοσκόπηση Pulse για την «6μέρες»: 4.5% προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ

Προβάδισμα 4,5% δίνει στον ΣΥΡΙΖΑ δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse (Πάλς) RC που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «6μέρες». Τρίτο κόμμα παραμένει η Χρυσή Αυγή ενώ σημαντική πτώση σημειώνεται στα ποσοστά των κομμάτων που συμμετέχουν στην κυβέρνηση, μετά την ψήφιση των νέων μέτρων!
Ειδικότερα, η Νέα Δημοκρατία για πρώτη φορά από τις εκλογές λαμβάνει 19%, το ΠΑΣΟΚ 6% και η ΔΗΜΑΡ 3,5 %, συγκεντρώνοντας συνολικά....

το 28,5% των ψηφοφόρων.  
Ο ΣΥΡΙΖΑ αυξάνει τη διαφορά του από τη ΝΔ λαμβάνοντας 23,5% .
Καταλληλότερος για πρωθυπουργός εμφανίζεται ο Αντώνης Σαμαράς με 26% και ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας με 23,5%. «κανένας από τους δύο» απαντά το 47%.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, καταγράφεται έντονα η απογοήτευση των πολιτών από τη στάση των ευρωπαίων εταίρων και των δανειστών.
Στο ερώτημα «Γιατί η κυβέρνηση δεν διαπραγματεύθηκε επαρκώς» , το 76% δήλωσε ότι η κυβέρνηση δεν ήταν ικανή ή πρόθυμη, ενώ το 19% ότι δεν της άφησαν περιθώρια.
Τέλος, η πλειοψηφία θεωρεί ότι με την εκταμίευση της δόσης, ούτε η χώρα θα σωθεί ούτε η αβεβαιότητα θα εκλείψει. Το 84% δηλώνει ότι θα συνεχιστεί η αβεβαιότητα και το άγχος για νέα μέτρα, έναντι μόνο 10% που θεωρεί ότι η χώρα θα σωθεί και θα σταματήσει η αβεβαιότητα.

Αναλυτικά τα ποσοστά των κομμάτων με «αναγωγή επί των εγκύρων» στην πρόθεση ψήφου (σε παρένθεση τα αποτελέσματα της προηγούμενης έρευενας, του Οκτωβρίου):
ΣΥΡΙΖΑ: 26% (25,5)
ΝΔ: 21,5% (22)
Χρυσή Αυγή: 13,5% (13)
Ανεξάρτητοι Έλληνες: 7,5% (7)
ΠΑΣΟΚ: 6,5% (7)
ΚΚΕ: 5,5% (5,5)
ΔΗΜΑΡ: 4% (4)
ΑΝΤΑΡΣΥΑ: 1,5% (1,5)
Δημιουργία Ξανά: 1% (1,5)
Οικολόγοι: 1% (1)
Άλλο: 2,5% (2)
Αναποφάσιστοι: 9,5% (9,5)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"