Φίλοι που μας παρακολουθούν

Μιλήστε μας εδώ, λέγοντας ένα γεια....

Πατήστε για είσοδο στο Chat

Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012

H επιστολή των φορέων της Μεσσηνίας προς τον Πρόεδρο του Ελ. Συνεδρίου για το Παραδείσια – Τσακώνα

H επιστολή  των φορέων της Μεσσηνίας προς τον Πρόεδρο του Ελ. Συνεδρίου για το Παραδείσια – Τσακώνα
Δόθηκε στη δημοσιότητα το έγγραφο των φορέων της Μεσσηνίας προς τον Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, κ. Ιωάννη Καραβοκύρη, σύμφωνα με την απόφαση της σύσκεψης, που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή 23 Νοεμβρίου.
Οι εκπρόσωποι των φορέων της Μεσσηνίας στην επιστολή προς τον Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου εκφράζουν τη δυσαρέσκεια, την απορία και....
την αγωνία του Μεσσηνιακού λαού για την μη παράδοση στην κυκλοφορία του τμήματος Παραδείσια- Τσακώνα που έχει σαν αποτέλεσμα χιλιάδες οδηγοί καθημερινά να χρησιμοποιούν την παλιά και επικίνδυνη εθνική οδό με αποτελέσματα την ταλαιπωρία και τα καθημερινά ατυχήματα.
Στην συνέχεια της επιστολής οι Φορείς της Μεσσηνίας ζητούν να δοθεί άμεση λύση και τονίζουν πως η επιστολή δεν επιδιώκει να παρέμβει ή να επηρεάσει την αντικειμενική κρίση του Δικαστηρίου.

Υπενθυμίζεται ότι αν η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου είναι και πάλι αρνητική και το συγκεκριμένο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου δεν δοθεί στην κυκλοφορία, θα συγκληθούν άμεσα σε συνεδρίαση οι φορείς του Νομού για την αντιμετώπιση της κατάστασης.
Μπορείτε εδώ να διαβάσετε το σχετικό έγγραφο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"