Φίλοι που μας παρακολουθούν

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Εισαγωγικό σεμινάριο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης

Εισαγωγικό σεμινάριο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης
Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καλαμάτας σε συνεργασία με τα Γραφεία Σχολικών Δραστηριοτήτων της Α/θμιας και της Β/θμιας Εκπ/σης του νομού Μεσσηνίας υλοποιεί διήμερο Εισαγωγικό Σεμινάριο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.
Το σεμινάριο ξεκίνησε σήμερα Παρασκευή 23 και θα ολοκληρωθεί αύριο Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012, για 60 εκπαιδευτικούς της Α/θμιας και της Β/θμιας Εκπ/σης του ν. Μεσσηνίας, οι οποίοι :....

• θα επιμορφωθούν σε θέματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Π.Ε.)
• θα υλοποιήσουν προγράμματα Π. Ε.
• θα ενταχθούν σε Δίκτυα Π. Ε.
• θα επισκεφτούν με τις μαθητικές περιβαλλοντικές ομάδες τους τα Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης το φετινό διδακτικό έτος.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Καλαμάτας (Θουκυδίδου 2, Καλαμάτα) και σε πεδίο (ιστορικό κέντρο της Καλαμάτας).
Τα έξοδα του σεμιναρίου θα καλυφθούν από το ΤΔΕ του Διαχειριστικού φορέα, στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Δράσεις Δια Βίου Μάθησης για το Περιβάλλον και την Αειφορία» μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – Ε.Κ.Τ.) και εθνικών πόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"