Φίλοι που μας παρακολουθούν

Μιλήστε μας εδώ, λέγοντας ένα γεια....

Πατήστε για είσοδο στο Chat

Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012

Παρατείνονται οι κινητοποιήσεις των εισαγγελέων

Παρά την εντολή που έδωσε ο Άρειος Πάγος για περικοπές των δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών που απέχουν από τα καθήκοντά τους, η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδας ψήφισε ομόφωνα να παρατείνει τις κινητοποιήσεις μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου.
Στη γενική συνέλευση της Ένωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην Ευελπίδων σε έντονα φορτισμένο κλίμα, οι εισαγγελείς δήλωσαν στην πλειοψηφία τους....

αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις, παρόλο που, όπως αναφέρθηκε, έχουν ήδη ασκηθεί 100 περίπου πειθαρχικές διώξεις κατά δικαστικών λειτουργών πρώτου και δεύτερου βαθμού για καθυστερήσεις στην έκδοση αποφάσεων.

Όπως όμως έγινε γνωστό, οι καθυστερήσεις αυτές αφορούν εκκρεμείς παλαιότερες υποθέσεις, και όχι υποθέσεις της περιόδου των τελευταίων δικαστικών κινητοποιήσεων, που άρχισαν στις 17 Σεπτεμβρίου.

Λέγεται μάλιστα ότι οι δικαστές που έχουν εκκρεμείς υποθέσεις δέχθηκαν πιέσεις από τους επιθεωρητές, οι οποίοι υπενθύμισαν ότι, αφού οι δικαστές δεν ανεβαίνουν στην έδρα το τελευταίο διάστημα, έχουν τουλάχιστον χρόνο να τελειώσουν με τις παλαιότερες εκκρεμότητες. 

ΤΑ ΝΕΑ online

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"