Φίλοι που μας παρακολουθούν

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Η πιο διεφθαρμένη χώρα της Ευρώπης…η Ελλάδα!

14 δισ. κοστίζει η διαφθορά στην Ελλάδα σύμφωνα με τον OΟΣΑ
Το τέρας της διαφθοράς δεν καταπολεμείται με ευχολόγια . Χρειάζεται ισχυρή πολιτική βούληση για να περιοριστεί ,όπως είπε και ο γενικός γραμματέας διαφάνειας Γιώργος Σούρλας. Σύμφωνα με  τις εκθέσεις  του ΟΟΣΑ οι οποίες είναι κόλαφος για τη χώρα μας, η διαφθορά κοστίζει στην Ελλάδα 14 δις το χρόνο και μας κατατάσσει  η έκθεση  στην Ευρώπη στην πρώτη θέση  των διεφθαρμένων χωρών.  
Ο Γιώργος Σούρλας αναφέρθηκε στις καθυστερήσεις των διακαστικών αρχών για....
την απονομή δικαιοσύνης στους επίορκους δημοσίους υπαλλήλους
Την ίδια ώρα σε αποκλειστικό δημοσίευμα ο Ελεύθερος Τύπος φέρνει στη δημοσιότητα έγγραφα στα οποία εμφανίζονται πάνω από 100 φαρμακοποιοί σε ολόκληρη τη χώρα που εισέπρατταν δύο φορές τις ίδιες συνταγές .
Οι  συγκεκριμένοι κομπιναδόροι φαρμακοποιοί φαίνεται να έχουν στα χέρια τους κουπόνια από φάρμακα που είχαν πουλήσει ιδιωτικά ή είχαν κάνει εξαγωγή στο εξωτερικό και τα κολλούσαν στις συνταγές του ΕΟΠΥΥ για να τα διπλοπληρωθούν σε βάρος του οργανισμού και των ασφαλισμένων. 
Ο αναπληρωτής υπουργός υγείας διαβεβαιώνει σύμφωνα με το δημοσίευμα ότι θα ελεγχθούν οι επίορκοι φαρμακοποιοί και θα υποστούν τις κυρώσεις που θα αντιστοιχούν με  οριστική λήξη της συνεργασίας  των συγκεκριμένων φαρμακείων με τα ασφαλιστικά ταμεία αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξει και αυτεπάγγελτη ποινική δίωξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"